Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΔΗΜΑΡΧΕ? ΓΙΑΤΙ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΟΣ ΤΩΡΑ ?

ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΠΩΣ Η ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑΦΙ ΣΑΣ ? ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΑΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΝ?
ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ. ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΑΣ.


Ξαφνική πληροφορία σήμερα, έλεγε, πως στον Βιολογικό καθαρισμό της Τρίπολης, εδώ και μερικές μέρες, πάνε τα απόβλητα του χοιροτροφείου που λειτουργεί στη Μαντινεία κι έχει απασχολήσει επί χρόνια τα ΜΜΕ για τις ρυπάνσεις που προκαλεί στην περιοχή. Η έρευνα απέδειξε πως είναι γεγονός η μεταφορά των λυμάτων του χοιροτροφείου και γίνεται χωρίς την υπογραφή της Περιφέρειας, αλλά με σιωπηρή συμφωνία που έχουν κάνει ο δήμαρχος Παυλής και οι αρμόδιοι του Περιβάλλοντος του Δήμου, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη κανενός άλλου θεσμικού παράγοντα.
Είναι να απορεί κανείς με την αναισθησία των αιρετών, που επιβαρύνουν τον υδροφόρο ορίζοντα, το περιβάλλον και την ΥΓΕΙΑ των πολιτών, με συσσώρευση αποβλήτων και σκουπιδιών, ακόμα και σε χώρους όπου αυτό απαγορεύεται ρητά από το ΝΟΜΟ.
Κανένας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΟΛΗΣ δεν στήνεται για να βολεύονται οι μονάδες εκτροφής ζώων του καθενός κολλητού ή εκλεκτού. 
Οι πληροφορίες μας που τις επιβεβαιώσαμε με επί τόπου μετάβαση, λένε πως εκεί μέσα στον ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΚΡΎΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΆΜΠΟΣΟΙ ΤΌΝΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ.
Κι ακόμα είναι μπλοκαρισμένα μερικά κοντέινερ με σκουπίδια κάποιου εργολάβου που του έκοψαν τη σύμβαση (γιατί άραγε?) αλλά δεν του απελευθερώνουν τα οχήματα.
Τι στο καλό γίνεται μέσα σε τούτη την πόλη κύριε Δήμαρχε? 
Ποιός σου διεμήνυσε πως κάνεις ότι σου λέει το αφεντικό σου και βολεύει τους χρηματοδότες του?Ποιός σου επιτρέπει και με ποιό νόμο είσαι σύννομος, να μεταφέρεις στον ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ της ΤΡΙΠΟΛΗΣ όλη τη σαβούρα του οροπεδίου?
Και ΓΙΑΤΙ δεν έχει γίνει καμία ανάλυση των λυμάτων αλλά παίρνετε τις αποφάσεις με τη ΓΝΩΜΗ ενός υπαλλήλου, που σας ''διαβεβαιώνει''  κάθε φορά αυτό που σας συμφέρει?
Γνωρίζετε τι θα προκύψει αν επεκταθεί η εισαγγελική έρευνα και σε αυτές τις δραστηριότητές σας? Αλήθεια τους πολίτες σε ποια προτεραιότητα τους έχετε βάλει ?
ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.