Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ''ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ'' ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ! ΚΙ Ο ΔΕΛΦΑΚΗΣ ΣΤΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ ΚΡΥΦΟΣ ΜΑΕΣΤΡΟΣ !

ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ, ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ.
ΟΙ 2 ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΦΙΓΟΥΡΑΡΟΥΝ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ, ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ, Ο ΕΝΑΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΩΣ ΟΙ ''ΑΝΤΙΔΡΩΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ''  ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.


Τους πλαισιώνει βεβαίως, όλη η κομπανία των φίλων κι εκλεκτών συνοδοιπόρων του Νικόλα Δελφάκη, που όπως πάντα, ενεργεί υπόγεια και παρασκηνιακά, σκορπίζοντας τριγύρω και μια δόση έπαρσης και αλαζονείας, όπως το συνηθίζει άλλωστε.
Τον είδαμε στις πρώτες συνάξεις, να αφίσταται των δηλώσεων και των διαβουλεύσεων, τον παρακολουθήσαμε να παρακολουθεί  ''διακριτικά''  τους μαθητευόμενους μάγους της επανάστασης του σκουπιδιού, ως μέντορας τους μαθητές του. Ακούσαμε όλα τα λογύδρια των επαναστατικών κορωνών, να βγαίνουν δια στόματος της συζύγου του Νικόλα, σε κάθε συγκέντρωση πολιτών ακόμα και της κουνιάδας του. Οι υπόλοιποι επαναστάτες επίσης, είναι η παρέα με την οποία συναναστρέφεται γενικώς. Ποιός μπορεί να πιστέψει πως πίσω από όλο αυτό το στημένο παιχνίδι της ιμιτασιόν ανταρσίας, δεν κρύβονται ανομολόγητα συμφέροντα, του Νικολάκη και των διόσκουρων της Λίστας Λαγκάρντ ?
Ιδίως όταν τους είδαμε απόψε 10 ανθρώπους όλους κι όλους, να παριστάνουν τους ''φορείς και τους πολίτες'' αυτής της πόλης, την ώρα που δεν τους ακολουθεί κανένας πια?
Η προσπάθεια που έκαναν να τορπιλίσουν το Συμβούλιο της Τοπικής Ενότητας Τρίπολης, απόψε, είχε μάλλον άλλες επιδιώξεις, ο δε κύριος Νικόλας, που παρακολουθούσε από απόσταση (εκινείτο απέξω από την αίθουσα της συνεδρίασης) μπήκε κάποια στιγμή στο χώρο λέγοντας αρκετά δυνατά ώστε να ακουστεί από τους τριγύρω του ''τι γίνεται ρε παιδιά ακόμα δεν έπεσε ξύλο ?''
Τι να πει κανείς για τους αποτυχημένους μεσσίες που δεν μπορούν ούτε στα αυγά τους να κάτσουν, αλλά και δεν δέχονται να είναι τίποτα λιγότερο από διαλυτικά στοιχεία ? Ο βίος και η πολιτεία τους σε αυτή την πόλη είναι γνωστός και οι δράσεις τους, όπου κι αν έχουν ανακατωθεί, επίσης βοά ανεπάρκεια. Κρίμα για τους Τριπολιτσιώτες που εκχωρούν κυριαρχικά δικαιώματα σε ένα παρεάκι ενός πρώην και εκ συμπτώσεως δημάρχου. 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 5/21 ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕ ΑΥΞΟΝΤΑ ΑΡΙΘΜΟ 782 ΚΑΙ 783


http://tvxs.gr/news/ellada/idoy-i-lista-lagkarnt-kata-hot-doc




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.