Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ! Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ ΣΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΤΑΣΕΙΣ .

ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ. ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥ ΚΑΘΗΣΕ !
ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΣΤΕΡΙΚΟ !



Σε κάθε δημοτικό συμβούλιο, ο Τάσος κάνει σόου επιβλητικότητας, κάποτε αγγίζοντας τα όρια της βλακείας ή ακόμα και της γελοιότητας.
Χωρίς επιτήρηση και επίπληξη από πουθενά, ο Τάσος ξεσαλώνει επικίνδυνα τελευταία, χάνει τον έλεγχό του, παραφέρεται και ενίοτε επιτίθεται φραστικά και επίμονα σε κοινό και συμβούλους για ψύλλου πήδημα !
Απόψε είχε διαλέξει τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Τρίπολης Γιώργο Θεοδωρακόπουλο, τον οποίο επέπληξε με ύφος αυστηρό και επικριτικό, για την .....καρέκλα στην οποία καθόταν.
Ο Θεοδωρακόπουλος τον επανέφερε στην τάξη, αλλά ο Τάσος είναι άλλου ανέκδοτου φίρμα και δεν ξέρει ως που φθάνουν τα όριά του.
Μόλις πάρει θέση στην εξέδρα και μικρόφωνο, γίνεται Στανίση του Δ.Σ. !
Από τσιρίδα σε υστερία και απαγόρευση αναπνοής εκτείνεται η δράση του.
Το αποψινό επεισόδιο με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Τρίπολης, έφερε στην επιφάνεια το πρόβλημα που φωνάζουμε εδώ και καιρό, πως αυτό το άτομο είναι απειροελαχίστου εκτοπίσματος, για να κατέχει την θέση του προέδρου του Δ.Σ.
Κάθε θεσμικός ρόλος, προαπαιτεί τουλάχιστον ΣΕΒΑΣΜΟ τόσο προς τους συνεργάτες όσο και προς τους πολίτες. Κι ο Τάσος αυτά δεν τα έμαθε ποτέ στο βενζινάδικο. Τσαμπουκά έμαθε και κανένας δεν του είπε ποτέ, πως με αυτό το εφόδιο, δεν πας στην πολιτική. Πέρασαν οι εποχές του Δασκαλάκη που έβριζε καταμεσίς του δρόμου, τους ψηφοφόρους του.
Ο Τάσος βάζει γερά μπουρλότα στην καρέκλα του Παυλή, και κανένας δεν είναι σίγουρος πως ο Παυλής το καταλαβαίνει. Σαν δίδυμο στα Δ.Σ. μοιάζουν αχτύπητο ! Αλλά τους διαφεύγει μια μικρή λεπτομέρεια. Είναι εκλεγμένοι από τον λαό για τον λαό ! Όχι για να αποκτήσουν κορεσμό της άκρατης ματαιοδοξίας τους.
Κι ο Τάσος δεν δείχνει να γνωρίζει από μετριοπάθεια και ξεφεύγει επικίνδυνα τόσο, που να διαλύει ακόμα και το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.