Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

ΞΕΣΠΑΘΩΝΕΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΤΕΙ ΘΕΜΑ ΠΛΑΤΩΜΑΤΟΣ !! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!

ΟΤΑΝ ΟΛΗ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΑΥΛΗ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΓΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.
ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΗ ?
ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.



Καιρός ήταν να βγει μπροστά κάποιος από την παράταξη Παυλή και να πει μερικές αλήθειες. Ο Θεοδωρακόπουλος Γ. πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Τρίπολης, δεν μας έχει συνηθίσει σε υποτακτικές μεθόδους πολιτικής και είναι γεγονός πως είχαν δημιουργηθεί απορίες σχετκά με τους χαμηλούς τόνους των συμβούλων και την σιωπή των αμνών, στο ακραίο πρόβλημα που βιώνει η πόλη.
Η αντιπαράθεση που ξεκίνησε ο Γιώργος Θεοδωρακόπουλος με τον Νίκο Τσιαμούλο, καλό είναι να μη μετατραπεί σε προσωπική κόντρα, αλλά να αναδείξει το θέμα της ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ της Τρίπολης που βουλιάζει στο σκουπίδι  και την άμεση ανάγκη να ζητηθεί από τον Δήμαρχο και ίσως με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. η άρση των ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ που έχουν βγει για το ΠΛΑΤΩΜΑ, δεδομένου πως η απόφαση ορίζει το ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ του Πλατώματος και δεν έχει επικυρωθεί από καμία άλλη !! Με δεδομένο επίσης, πως η Τρίπολη διάγει το 5ο εξάμηνο σε ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ και πως η χρήση του Πλατώματος είναι στα μελλοντικά σχέδια της ....''ολοκληρωμένης διαχείρισης''  που σχεδιάζει η Περιφέρεια με τόση σπουδή και κρυψίνοια, είναι αναγκαίο να τεθεί το αίτημα της ανάκλησης των ασφαλιστικών άμεσα και για την σωτηρία της Τρίπολης . Κάθε άλλη κωλυσιεργία θα είναι εις βάρος της παράταξης του ΠΑΥΛΉ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΎΛΩΝ ΤΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΆ.
Όσο για την αντιπολίτευση, ακόμα δεν έχουμε καταλάβει σε τίνος το άρμα έχει  δεθεί και σεργιανίζει. Ας πάρουν δημόσια θέση όλοι τους. Η κατάσταση είναι αδιέξοδη με δική τους ευθύνη.
Και δεν μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι, όταν οι πολίτες ενεργούν μεμονωμένα και αποτελεσματικά.....Οι ταραχές είναι σε εξέλιξη για τη Δημοτική αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.