Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

TRIPOLIS NEWS !! ΤΟ ΣΜΥΡΝΙΩΤΑΙΪΚΟ ΕΦΤΙΑΞΕ BLOG ! ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΕΙ !

ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΛΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΟΨΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΤΟΣΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ !
Ξέρει η ομάδα του Γιάννη πως το διαδίκτυο είναι ο άπαιχτος τρόπος επικοινωνίας με τους πολλούς και την έκανε για ιντερνετική την εξέλιξη. Έβαλε τις ορντινάντσες του και εφτιαξαν ένα μπλογκ της κακιάς ώρας, και ξημεροβραδιάζονται γράφοντας κατηγορίες για τη νέα δημοτική αρχή.
Βέβαια ο Γιάννης, δεν ξέρει από τους κανόνες επικοινωνίας και δημοσιογραφίας, αλλά ούτε και οι κοκοτίτσες που του κάνουν τη δουλειά, οπότε, βγάζει κραυγές, αλλά δεν βγάζει στοιχεία.
Έ και για να δείξει και λίγη σοβαρότητα βάζει τον Σώστη να κάνει συνελεύσεις 15 παρατρεχάμενων και αναδημοσιεύει τις ανακοινώσεις του συλλόγου των δοσίλογων του δήμου.
Για να μας πει ο Σώστης τι χαμπάρια με τις Ελληνοποιήσεις που κάνει εργολαβικά στο δήμο και βγάζει τα έξτρα πριμ του. Για να μας πει και πόσοι Αλβανοί ήρθαν και ψήφισαν τον αδερφούλη του για να βγει. Και ακόμα πριν καταγγείλει τον Μαρκόπουλο, που μάλωσε δημοσίως την Νεκταρία (άλλη οσία περιστερά κι αυτή) ας μας πει ο Σώστης γιατί βγήκε από τα ρούχα του ο Μαρκόπουλος ? Τι έπαθε έτσι ξαφνικά? Μήπως το παιχνιδάκι που παίζει η Νεκταρία στο δήμο δεν είναι και τόσο καθαρό και αντί να δουλεύει για το όφελος του δήμου και των πολιτών κάνει απλά σαμποτάζ στη νέα δημοτική αρχή?
Η Νεκταρία άλλωστε είναι καλό τσιράκι του Γιάννη. Μέχρι και ψευδομάρτυρας πήγε για χάρη του. O Γιάννης όμως επειδή είναι πολύ πονηρούλης, δεν επιτρέπει τα σχόλια στο μπλογκ του για να μη μπορεί να πάει κανένας να του κάνει αντίλογο. Κι ακόμα στη σελίδα του μπλογκ που έφτιαξε στο FACEBOOK δεν ανεβάζει  τα επίμαχα άρθρα. Γιατί εκεί κινδυνεύει να γίνει της κακομοίρας. Με άλλα λόγια ο Γιάννης και η Ματίνα και το επιτελείο τους, κάνουν αυτό που έκαναν πάντα. Κλεφτοπόλεμο. Έτσι κάνουν οι δειλοί και τα λαμόγια.
Κύριε Δημήτρη Παυλή δεν έχεις και πολλές επιλογές μέσα στη μπόχα που βρέθηκες. Ή τραβάς αυτιά και χαλιά κάτω από τα πόδια τους ή ετοιμάσου για αιμορραγίες.
Το δημοτικό σπορ είναι σκληρό και οι αντίπαλοί σου διαβρωμένα σκουλήκια. Κάνε σκληρό παιχνίδι τώρα αλλιώς σε φάγανε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.