Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΝΑ ΚΑΙ Η ΜΠΡΙΓΚΙΤΑ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΑΛΤΕΖΙΩΤΗ ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΦΥΡΙΩΝ !

ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΡΚΑΔΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.
ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Η ΜΠΡΙΓΚΙΤΑ ΠΡΩΤΗ.
ΚΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ !
Μη μάθει ο Καλτεζιώτης πως γίνεται γιορτή ή άλλος δημόσιος χαβαλές στην Περιφέρεια της Αρκαδίας.
Τσουπ τρέχει και πιάνει την πρώτη θέση.
Ως ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΡΚΑΔΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ για την διάδοση του ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΙΔΕΩΔΟΥΣ.
Να το μάθει δηλαδή το ΙΔΕΩΔΕΣ πως το προωθεί ο Νίκος και να φύγει τρέχοντας και με χίλια.
Κι ενώ ως τώρα είχαμε μάθει τον Καλτεζιώτη να τον συνοδεύει η Μαριάννα, τρίτη κατά σειράν επίσημη σύζυγός του, εδώ και λίγο καιρό φιγουράρει ως μόνιμη συνοδός του η ΜΠΡΙΓΚΙΤΑ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ - ΛΕΒΗ.
Ναι καλά το θυμόσαστε. Είναι η μήτηρ του Παπασταύρου Σταύρου, του συμβούλου του Σαμαρά, που έχει γράψει ιστορία με τη ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ.
Η ΜΠΡΙΓΚΙΤΑ μάλιστα έχει εξαφανίσει και ολόκληρα Ευρωπαϊκά πακέτα για τον αγροτουρισμό με την ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε. και την ΕΛΑΓΡΟ , κακουργηματικού χαρακτήρα παρανονμίες για τις οποίες και καταδικάστηκε, αλλά την ''αθώωσε'' ο κύριος Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Ο οποίος μπορεί να ξεχνάει πως φυλάει τους θεσμούς και το ΣΥΝΤΑΓΜΑ και οφείλει να τραβάει και καμιά παραίτηση που και που στους επίορκους, αλλά την ΜΠΡΙΓΚΙΤΑ δεν την ξέχασε στη φυλακή.
Της έβγαλε βούλευμα και την έβγαλε έξω. Αθώα περιστερά, ετών απροσδιορίστων λόγω υαλουρονικών και μπότοξ (κάποιος να της μιλήσει για τις προηγμένες επεμβατικές μεθόδους που δεν παραμορφώνουν της κυρίας, εκτός κι αν τη βολεύει η παραμόρφωση για λόγους ευνοήτους ).
Την πήρε λοιπόν από δίπλα του ο Νίκος την Μπριγκίτα και πήγαν μαζί με τα υπόλοιπα αρπακτικά, στην αδελφοποίηση των γεφυριών στο Παλλάντιο, με του Ρίου Αντιρρίου τη γέφυρα.
Και μη χειρότερα.
Καθιερώνονται ως παράγοντες πολιτισμού, με τις ευλογίες του μεγάλου και πρώτου διδάξαντος αδερφού Πέτρου και θα δούμε και χειρότερα.
Η αναδυόμενη ΜΚΟ του Νίκου δεν θα σταματήσει στις δημόσιες σχέσεις.
Ήδη του ετοιμάζει πυρετωδώς η ΛΘ¨Εφορία Αρχαιοτήτων το Θέατρο της Αρχαίας Μαντινείας να αρχίσει από εκεί τις δράσεις του.
Κι ας κόπτεται ο Τατούλης πως δεν θέλει να ενισχυθούν οι ιδιώτες σε θέματα αρχαίου πολιτισμού.
Αυτά τα λέει στα μικρόφωνα για να χαβώνει εμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.