Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΑΚΥΡΩΣΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !

ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ.




Απέρριψε η ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ του Ελεγκτικού Συνεδρίου, το ένταλμα πληρωμής του Καγιάννη Εμ. που είχε προωθηθεί για έγκριση από τον δήμαρχο Παυλή Δημήτρη.
Η πληρωμή αφορούσε την ανάθεση μεταφοράς των σκουπιδιών στη ΦΥΛΗ, εργολαβία που έδωσε ο Παυλής με ''περίεργες''  διαδικασίες στον Καγιάννη, ενώ δεν πληρούσε τις προδιαγραφές (και το είχαμε γράψει αμέσως εδώ) αλλά μάλλον είχε ''υποχρέωση''  προεκλογική στον αδερφό Πέτρο, που είχε βάλει πλάτη για τα ψηφαλάκια. Κι έπρεπε να του ταϊσει τον κουμπάρο και πρώην χρηματοδότη του.
Οι καταγγελίες όμως έπεσαν βροχή και το Δ.Σ. του δήμου είχε αλλάξει τον εργολάβο, από Καγιάννη σε Πριόβολο, μέσα σε ένα μήνα!
Τα λεφτά που αναλογούσαν στον Καγιάννη, 23.113 ευρώ και κάτι ψιλά, έστειλε με ένταλμα για έγκριση στην Επίτροπο ο Παυλής και τα βρήκε σκούρα.
Το υπ΄αριθμόν 447 του Οκτωβρίου 2014 λοιπόν, γύρισε πίσω στο Δήμο Τρίπολης, με την υπ΄ αριθμόν 103 πράξη της Επιτρόπου.
Και τώρα να δούμε τι θα κάνει ο Παυλής για να καταφέρει να πληρώσει τον κουμπάρο του Πέτρου.
Οι κακές γλώσσες λένε, πως τρέχει κάθε λίγο και λιγάκι στην Αθήνα, για να το περάσει από το ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, αλλά μάλλον κι από εκεί τρώει πόρτα.
Για να θυμηθούμε λίγο τις ιστορίες των αναθέσεων μεταφοράς σκουπιδιών, σε εργολάβους από τον Παυλή, ας δούμε τις συνεδριάσεις που έβγαλαν τους αναδόχους των εργολαβιών. Διαβάστε και δείτε επίπεδο διαβουλεύσεων και επικοινωνίας. Για το επίπεδο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ απλά δεν κάνουμε νύξη, επειδή δεν βασιλεύει ούτε ως παρέκκλιση στον Δήμο. Δυστυχώς.

https://diavgeia.gov.gr/luminapi/api/decisions/%CE%92%CE%9C5%CE%96%CE%A9%CE%97%CE%A1-%CE%98%CE%9D%CE%A4/document?inline=true

https://diavgeia.gov.gr/luminapi/api/decisions/73%CE%9A%CE%94%CE%A9%CE%97%CE%A1-%CE%92%CE%9B%CE%98/document?inline=true

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.