Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ' ΜΠΕΡΝΤΕΣ !

ΠΑΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΕΡΝΑ!
Ο ΠΑΥΛΗΣ ΠΡΟΔΟΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΤΕΣ !
Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!
ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ !!


Αποτέλεσμα εικόνας για παυλης δημητρησ φωτο
Πολιτικοί μασκαράδες αποδεικνύονται οι αιρετοί στην Τρίπολη, 1ου και 2ου βαθμού απέναντι στον λαό που τον προδίδουν με τα ψέματα που του λένε και τις κούφιες υποσχέσεις που δεν κρατούν.
Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 28ης Ιανουαρίου 2015, με ομόφωνη απόφαση όλες οι παρατάξεις του, συμφώνησαν να παραδώσουν στον περιφερειάρχη, στο ΠΕΣΥΠ της Δευτέρας 2 Φεβρουαρίου, την ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ τους, να αυτονομηθούν ως δήμος από τον σχεδιασμό της Περιφέρειας, σχετικά με την διαχείριση των απορριμμάτων. Στο χθεσινό ΠΕΣΥΠ, θα έφερνε την απόφαση, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Τρίπολης, Τάσος Κακλαμάνος μαζί με αντιπροσωπείες των παρατάξεων.
Χθες λοιπόν στο ΠΕΣΥΠ, ήρθαν οι αντιπροσωπείες, πλην του κ. Κακλαμάνου ! Ο οποίος δεν είχε την ευαισθησία να ειδοποιήσει πως δεν θα έρθει.
Ο αυτοκράτορας δε, παρ΄ όλη την απελπιστική κατάσταση της πόλης, δεν δέχθηκε να βάλει το θέμα προ ημερησίας διατάξεως, όπως ζήτησε σύσσωμη η αντιπολίτευση, τα δε υπάκουα ανθρωπάκια της συμπολίτευσής του, ψήφισαν όλα, μηδενός εξαιρουμένου ΝΑ ΜΗ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !
Κάθε νοήμων νους αντιλαμβάνεται το υπόγειο και σκοτεινό παρασκήνιο των 2 αιρετών, που έχουν άλλου τύπου συνεννοήσεις για τα σκουπίδια και που δουλεύουν ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ για το συμφέρον της ΤΕΡΝΑ, η οποία ενδιαφέρεται για την συσσώρευση όσο το δυνατόν μεγαλύτερου όγκου στερεών αποβλήτων και ΟΧΙ διαχωρισμένων υλικών, για να έχει αποθεματικό όταν -ΚΑΙ ΑΝ- έρθει η ώρα λειτουργίας του περιβόητου εργοστασίου της.
Για το οποίο κανένας δεν έχει διευκρινίσει τι ακριβώς θα κάνει . Μήπως τελικά αντί να διαχειρίζεται ....θα ΚΑΙΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ?
Ο κ. Τατούλης πάντως χτες, σε αναφορά του στην πόλη, τόνισε, πως η περιφέρεια ΔΕΝ έχει καμία αρμοδιότητα και υπευθυνότητα, η δε Νικολάκου,  χαρακτήρισε τους δημάρχους, πρώην και νυν ανίκανους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.