Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΒΡΕ ΠΕΤΡΟ !

ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ  ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !



Πολύ το δούλεμα και χοντρό, που πέφτει στις συνεδριάσεις του ΠΕΣΥΠ κάθε φορά που τίθεται το θέμα των σκουπιδιών.
''Για όλα φταίει η ανίκανη δημοτική αρχή''. Αυτό είναι το moto με το οποίο κάνει η κυρία Νικολάκου παιχνίδι, επί ώρες, όταν απαντά σε οποιονδήποτε.
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Πέτρος !
Κι ας γνωρίζει πολύ καλά, πως είναι στα χέρια μας εδώ και καιρό, όλες οι αποφάσεις που έχουν ληφθεί για την ''καινοτόμα'' Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον έχουν ανακηρύξει μοναδικό αυτοκράτορα των σκουπιδιών, παραχωρώντας του όλες τις αρμοδιότητες και για την ολοκληρωμένη αλλά και για την ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ διαχείριση.
Υπάρχει κι ο λαός κύριε Τατούλη ! Υπάρχουν και οι άνθρωποι από τους οποίους εξελέγεις και ζήτησες και την ψήφο τους για την κόρη σου.
Όλους για μειωμένης αντίληψης τους λογαριάζεις ?
Πόσο βαθιά είναι η διαπλοκή πια, που δεν αντέχετε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους?
Ο Παυλής και οι άλλοι παπαγάλοι στα δημοτικά συμβούλια, σε δείχνουν και σε κατονομάζουν κι επικαλούνται ΤΩΡΑ πλέον, μετά από 4 χρόνια, τις ΔΙΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ αποφάσεις του ΠΑΓΚΑΛΟΥ, κι εσύ με τη σειρά σου στα ΠΕΣΥΠ δείχνεις τον δήμαρχο, ως μοναδικό αρμόδιο για τα σκουπίδια !
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΒΡΕ ΠΕΤΡΟ !
Πόσο χόρτο λείπει από τα λειβάδια της Αρκαδίας που νομίζεις πως το μασάμε όλοι εμείς ?
Θυμήσου εκείνο το βούλευμα του ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΦΕΤΩΝ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 230/2014 που σε κατονομάζει και σε παραπέμπει ως ΜΟΝΑΔΙΚΟ υπεύθυνο για την Ερμιονίδα και το χάλι των σκουπιδιών.
Και βάλε την Ντίνα να ξαναδιαβάσει τις διυπουργικές με προσοχή, για να δει πως το 2012 σου παραχωρήθηκε ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ διαχείριση των απορριμμάτων της Πελοποννήσου, γιατί ΕΣΥ το ζήτησες, από τον Πάγκαλο.
Το μόνο που καταφέρνετε με όλο αυτό το στριφογύρισμα συνεχώς και αδιαλείπτως, είναι να ξεσπάσει κάποια στιγμή η λαίλαπα, που δεν θα έχει γυρισμό.
Πολύ το δούλεμα που πέφτει από μέρους σας και δημόσια Πέτρο. Και δεν είναι προς τιμήν σας. Οι πολίτες ξέρουν και γραφή και ανάγνωση, ώστε να μπορούν να διαβάζουν τη μητρική τους γλώσσα και τις αποφάσεις που σε αφορούν.
Άσε που έχει καταγγείλει και ο ίδιος ο πρώην  ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Τάσος Αποστολόπουλος, πως πιέστηκε από τον ΠΑΓΚΑΛΟ να σου εκχωρήσει τα κυριαρχικά δικαιώματα στην διαχείριση και τα έκανες μαντάρα.
Τα βλέπουμε άλλωστε. Τα ανεχόμαστε. ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΜΕ από την ανικανότητα σας.ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ !
Σας λέει κάτι αυτό ?
Ή σας βολεύει να μείνουμε λιγότεροι ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.