Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

ΤΑΤΟΥΛΗ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΤΩΡΑ !

ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΗΣ...ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ !
ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΤΕΛ, ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ !
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ !




Απλήρωτοι μένουν οι ταξιτζήδες της Τρίπολης αλλά και πολλά αγοραία ταξί, που εκτελούν τα ΣΧΟΛΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, από τον Μάρτιο του 2014 !!!!
Η Περιφέρεια, ως γνωστόν, βγάζει τα δρομολόγια σε δημοπρασία, τα παίρνει - ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ - το ΚΤΕΛ Αρκαδίας, κι από εκεί αρχίζει ο γολγοθάς των ταξιτζήδων.
Εκτελούν τα δρομολόγια, αλλά δεν πληρώνονται.
Διότι τα λεφτά βγαίνουν από την Περιφέρεια, αλλά για να πληρωθούν οι άνθρωποι, γίνεται ένα πολύ περίεργο και υπόγειο αλισβερίσι, με σκοπιμότητες και....σκοτεινότητες, που είναι αδύνατον να τις παρακολουθήσει το κοινό μυαλό.
Οι ''προσκείμενοι'' σε διοίκηση ΚΤΕΛ και Περιφερειάρχη, είναι πάντα βολεμένοι και πληρωμένοι, και όλοι οι άλλοι περιμένουν να φέξει, όταν αποφασίσει το δίδυμο του Πέτρου και της Γεωργίας.
Μένουν απλήρωτοι η πλειοψηφία των ταξιτζήδων που κάνουν σχολικά, από τον Μάρτιο του 2014 ! Ο Πέτρος είχε υποσχεθεί πως θα πληρώσει προς το τέλος του χρόνου. Τα λεφτά ''βγήκαν'' γύρω στον Οκτώβρη. Αλλά έγινε το γνωστό παιχνίδι των έμμεσων εκβιασμών, αφού έρχονταν εκλογές κι έπρεπε να βγάλουμε την κόρη του αυτοκράτορα.
Τώρα δουλεύει ακόμα τους ανθρώπους που δουλεύουν τα ΣΧΟΛΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ μπαίνοντας μέσα οικονομικά, και τους τρέχει από μέρα σε μέρα, αλλά λεφτά δεν δίνει.
Ούτε η Περιφέρεια, που έχει βγάλει υπογεγραμμένο το κονδύλι για την πληρωμή τους από τον Οκτώβρη (προφανώς για να είναι ''σύννομη στα χαρτιά'' ) ούτε το ΚΤΕΛ που είναι ο ενδιάμεσος εργολάβος !
Οι καταγγελίες που έχουν φτάσει ως εμάς, λένε, πως όσοι είναι ''φίλοι'' των 2 ανωτέρω, έχουν ήδη πληρωθεί  !
Πέτρο, κάποτε πρέπει να μάθεις (και θα το μάθεις με ζόρικο τρόπο όπως πορεύεσαι και ακροβατείς σε πολλά καυτά θέματα...) πως η Πελοπόννησος δεν είναι ο καφενές της οικογένειάς σου, κι εσύ δεν είσαι ο δραγουμάνος των κατοίκων της.
Τα ταξί της Αρκαδίας δεν είναι ούτε υπάλληλοί σου να σε τρέμουν, ούτε εργάτες σου να τους κόβεις το μεροκάματο που ζει τις οικογένειές τους.
Και το παιχνιδάκι με την πρόεδρο της κοινοπραξίας, έχει και όρια, και τέρματα !


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014-2015 !!!


https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%999%CE%9E7%CE%9B1-%CE%A7%CE%A9%CE%A0?inline=true

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.