Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

ΤΑ 'ΠΑΙΞΕ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΓΚΑΦΕΣ ΟΛΚΗΣ !

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΛΕΒΙΔΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΣΕ ΜΠΑΚΑΛΟΧΑΡΤΑ ΓΙΑ ....ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ !
ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ !




Αυτά τα μπακαλόχαρτα τα μοίρασε ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, στους κατοίκους του Λεβιδίου, με τους οποίους είχε συνάντηση προχθές. Κατά την λογική του, τα ανωτέρω, έχουν θέση προγράμματος διαχείρισης και είναι οι προτάσεις του, για το σχέδιο που έχει ''έτοιμο''... 
Η απορία όλων είναι, αν όντως ο Παυλής πλασάρει αυτό το μπακαλόχαρτο, ως πρόγραμμα διαχείρισης, ή αν έχει χάσει εντελώς τη μπάλα και πιστεύει πως είναι σε θέση να εξαπατά τους πολίτες, θεωρώντας τους ανεγκέφαλους.
Και στις δύο περιπτώσεις είναι επιεικώς απαράδεκτος ! Διότι ούτε στον κόπο να παρουσιάσει ένα τυπικό πρόγραμμα δεν μπαίνει. Αφήνοντας τα πάντα στον αυτόματο πιλότο, τρέχει από χαβαλέ σε χαβαλέ, παίρνει αυθαίρετες αποφάσεις μόνος του, χωρίς την έγκριση του Δημοτικού του Συμβουλίου και έχει το θράσος να δουλεύει τους πολίτες, παρουσιάζοντας το ανύπαρκτο πρόγραμμά του, σαν σημειώσεις του ποδαριού σε μπακαλόχαρτα. Ούτε έναν περιβαλλοντολόγο δεν είδαμε να έχει σύμβουλο, ούτε μια μελέτη να  εμφανίζει ...Τι νομίζει πως διοικεί ? Ποιούς πιστεύει πως εξαπατά και κερδίζει χρόνο μέχρι την μεγάλη μέρα που θα βγουν όλα στη φόρα και θα αποδειχθεί πως είναι πιστός ακόλουθος της αερολογίας του μέντορά του και αυτοκράτορα των σκουπιδιών ?

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.