Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

ΚΤΕΛ ΑΡΚΑΔΙΑΣ : ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΟΜΠΙΝΑΣ !

ΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ? ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΕΝΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ?
ΤΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΣΠΑ ΤΟ Δ.Σ. ΚΑΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ?
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΤΕΛ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΒΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΜΗΝΥΕΤΑΙ?


ΠΟΙΟΙ παίρνουν τα δρομολόγια των ΣΧΟΛΕΙΩΝ ?
Ποιές κομπίνες στήνει η ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗ με τα δρομολόγια και τα αρπάζει η Διοίκηση του ΚΤΕΛ από τις αμοιβές ανά χιλιόμετρο?
Ποιός ελέγχει αυτό το αρπακτικό που λέγεται ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗ είναι ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ και ταυτόχρονα ΠΡΟΕΔΡΟΣ σε μια ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ?
Πως αντιλαμβάνεται ο Τατούλης αλλά και η Κυριακούλη Γεωργία τη Νομιμότητα, στην Κοινοπραξία του ΚΤΕΛ Αρκαδίας?
Τι παριστάνουν και οι δυό τους με τις επιβλητικές τους αποφάσεις και τη μάσα από τα ΕΣΠΑ που έχει κάνει πλούσια την ΕΦΟΡΙΑΚΟ ?
Πόσα ταξί έχει στο όνομα των μελών της οικογένειάς της?
Η Περιφέρεια ΓΙΑΤΙ δεν έχει ζητήσει εφαρμογή της Νομιμότητας στο ΚΤΕΛ της αμαρτίας?


ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ ΕΔΩ ΚΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ. 
ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΤΙ ΔΕΝ ΙΔΡΩΣΕ.
'' Κάποιοι κωφεύουν εσκεμμένα, κάποιοι υποθάλπουν παρανομίες, κάποιοι παρανομούν οι ίδιοι, κάποιοι σφυρίζουν αδιάφορα με γερές πλάτες και κάποιοι ακόμα πιο προκλητικοί, βλάπτουν άτομα και ΠΑΙΔΙΑ με επίσης γερές πλάτες.
Ερευνούμε το θέμα ΚΤΕΛ εδώ και πολύ καιρό.
Απ΄ όπου και να το πιάσει κανείς, ζέχνει.
Αρχικά έχει στο Δ.Σ άτομα που δεν έχουν κανένα δικαίωμα να βρίσκονται εκεί.
Αρχής γενομένης από την Πρόεδρό του, που είναι ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ υπάλληλος στη ΔΟΥ Τρίπολης και που από το Νόμο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να έχει θέση σε εταιρεία που η ίδια ελέγχει.
(Κύρωση του Κώδικα Κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων  και Υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ. και άλλες διατάξεις (ΝΟΜΟΣ 2683/1999 ΦΕΚ 19 τ.Α΄)
Άρθρο 32
Συμμετοχή σε εταιρείες
1. Ο υπάλληλος υποχρεούται να δηλώνει στην υπηρεσία του τη συμμετοχή του σε νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου οποιασδήποτε μορφής, εκτός των σωματείων και των κοινωφελών ιδρυμάτων.
2. Απαγορεύεται ο υπάλληλος να μετέχει σε οποιαδήποτε εμπορική εταιρεία προσωπική, περιορισμένης ευθύνης ή κοινοπραξία ή να είναι διευθύνων ή εντεταλμένος σύμβουλος ανωνύμου εταιρείας ή διαχειριστής οποιασδήποτε εμπορικής εταιρείας. Μετά από άδεια ο υπάλληλος μπορεί να μετέχει στη διοίκηση ανωνύμου εταιρείας ή γεωργικού συνεταιρισμού με την επιφύλαξη του προηγούμενου εδαφίου. Η άδεια χορηγείται με τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία των παραγράφων 1 και 2 του άρθρου 31.
3. Απαγορεύεται η απόκτηση από υπάλληλο, σύζυγο του ή ανήλικα τέκνα τους μετοχών ανωνύμων εταιρειών που υπάγονται στον ειδικό έλεγχο της υπηρεσίας του.
Ο υπάλληλος που κατά το διορισμό ο ίδιος, ο ή η σύζυγός του ή τα ανήλικα τέκνα του κατέχουν μετοχές ανωνύμων εταιρειών οι οποίες εμπίπτουν στην απαγόρευση του προηγούμενου εδαφίου ή τις αποκτά κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του, λόγω κληρονομιάς, υποχρεούται να υποβάλει σχετική δήλωση στην υπηρεσία του και εντός ενός έτους είτε να τις μεταβιβάσει είτε να ζητήσει τη μετακίνηση του σε άλλη αρχή της υπηρεσίας του ή τη μετάταξη του σε άλλη δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου. Η μετακίνηση ή μετάταξη είναι υποχρεωτική για την υπηρεσία
του και διενεργείται σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 66 και 73 του παρόντος. Κατά το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τη μεταβίβαση των μετοχών ή την ολοκλήρωση της μετάταξης του, ο υπάλληλος εμπίπτει στο κώλυμα συμφέροντος του άρθρου 36.
4. Διατηρούνται σε ισχύ ειδικές διατάξεις που αναφέρονται σε νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου της παρ.2 του παρόντος άρθρου και θεσπίζουν πρόσθετους περιορισμούς για τους υπαλλήλους.
5. Επιτρέπεται η συμμετοχή υπαλλήλων με την υπηρεσιακή τους ιδιότητα σε συνεταιρισμούς ή στη διοίκηση ανωνύμων εταιρειών ή εταιρειών περιορισμένης ευθύνης, οι οποίες ελέγχονται από το Δημόσιο, τα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου, τους Ο.Τ.Α. και τις δημόσιες επιχειρήσεις, όταν προβλέπεται από ειδικές διατάξεις. )
Εν προκειμένω υφίσταται αγωγή κατά της Προέδρου του ΚΤΕΛ Αρκαδίας, από μερίδα μετόχων του ΚΤΕΛ, για τους ανωτέρω λόγους και άλλα θέματα διοικητικών ευθυνών της και η υπόθεση εκδικάζεται στα Δικαστήρια την 15η Δεκεμβρίου 2013 !!
Υπάρχει και άλλη αγωγή ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΤΕΛ από άτομο που είχε την διαχείριση πρακτορείου του ΚΤΕΛ Αρκαδίας, με on line σύνδεση με τα κεντρικά της Τρίπολης και ανακάλυψε πως οι συνεχείς και αδιάλειπτες χρεωστικές υποχρεώσεις του προς το ΚΤΕΛ είχαν ύποπτο χαρακτήρα. Η υπόθεση αυτή ευρίσκεται σε φάση ανακριτικών διαδικασιών, από την ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και με την εντολή ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ να σταλούν οι υπολογιστές για πραγματογνωμοσύνη στην ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΑΜΕΣΑ.
Στο ΚΤΕΛ επίσης, μέτοχος είναι άτομο, που κατηγορήθηκε και ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ (ασέλγεια και βιασμός ανήλικης ΑΜΕΑ) σε 12 χρόνια φυλάκιση (αλλά άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος !!) και είναι το ίδιο άτομο που εξακολουθεί να μεταφέρει παιδιά ΑΜΕΑ με το ταξί που έχει στο όνομά του (ενώ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ από το Νόμο να κατέχει το ίδιο άτομο ταξί και λεωφορείο) και χωρίς να αισχύνεται κανένας από την διοίκηση του ΚΤΕΛ και την Περιφέρεια που ευθύνεται για τις αναθέσεις των σχολικών δρομολογίων.
Η υπόθεση ΚΤΕΛ είναι ένα εμετικό σήριαλ που θα μας απασχολήσει για πολλές συνέχειες.
Το παρακολουθούμε στενά.
Έχουμε πληθώρα στοιχείων που αποδεικνύουν την διαπλοκή και αναισχυντία των αρμοδίων του ΔΣ να φανούν τουλάχιστον »καθαροί» στην κοινωνία από την οποία ζουν και τροφοδοτούνται.''

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ BLOG?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.