Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

ΚΤΕΛ ΑΡΚΑΔΙΑΣ :ΜΠΙΖΝΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΦΟΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΗΣ.

Η Γ. ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗ ΚΑΝΕΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥΣ.
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗ....Ο ΓΥΠΑΣ ΤΟΥ ΚΤΕΛ !


 

Η πρόεδρος του ΚΤΕΛ Αρκαδίας, που κατέχει παράνομα αυτή τη θέση, είναι το μεγάλο τρωκτικό των επενδύσεων και των χρηματοδοτήσεων της κοινοπραξίας.
Διαχειρίζεται μόνη της, στην ουσία, όλα τα κονδύλια που βγαίνουν για το ΚΤΕΛ από την Περιφέρεια και τον κολλητό της Πέτρο Τατούλη, τα οποία είναι τόσο τα ΕΣΠΑ για την ανανέωση αυτοκινήτων των μετόχων, όσο και τα Σχολικά δρομολόγια.
Για τα ΕΣΠΑ ακούγονται σημεία και τέρατα.
Ξέρουμε επίσης πολλά παρατράγουδα, που θα εκθέσουμε εν καιρώ.
Για τα σχολικά δρομολόγια, γίνεται κάθε χρόνο της κακομοίρας.
Ενώ βγαίνει η προκήρυξη από την Περιφέρεια, πέφτει με τα μούτρα μέσα το ΚΤΕΛ και παίρνει την ''εργολαβία'' όλων των δρομολογίων , ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΦΥΣΙΚΑ !
Και μετά η Κυριακούλη κάνει σκληρό παιχνίδι διαπραγματεύσεων, με όποιον πάει και ζητάει να πάρει σχολικό δρομολόγιο.
Εννοείται πως τα φιλέτα τα δίνει στα κολλητάρια της , όπως οι Ντελοπουλαίοι, και οι συγγενείς της.
Τα υπόλοιπα, τα βγάζει στο πιάτο για προσφορές. Τα παίρνει όποιος δέχεται να πληρωθεί, με το ελάχιστο κόστος , όπως αυτό το αποφασίζει η Κυριακούλη και κανένας άλλος.
Υπάρχουν δρομολόγια που πληρώνονται από την Περιφέρεια, με 150 ευρώ, και τα δίνει με 50 !
Υπάρχουν δρομολόγια που είναι συγκεντρωμένα σε ένα και τα καλύτερα, τα δίνει στους φίλους της και τους δικούς της και τα άγονα και προβληματικά τα πετάει ως ελεημοσύνη σε όποιον ταξιτζή ζητήσει να ενισχύσει το βαλάντιό του, τώρα με την κρίση που μαστίζει το επάγγελμά τους.
Το χειρότερο είναι, πως η Κυριακούλη, έχει κάνει το γραφείο της τόπο εκτέλεσης της ψυχής, πολλών μεροκαματιάρηδων, αλλά οι τοκογλύφοι και τα πρεζόνια που την περιτριγυρίζουν δεν συγκινούνται , μάλλον ηδονίζονται πως έχουν εξουσία πάνω στους χειμαζόμενους οδηγούς και ιδιοκτήτες ταξί. Σε όσους δεν είναι ΚΑΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥΧΟΙ εννοείται.
Τελευταία μάθαμε, πως η Κυριακούλη, κάνει σκληρό παιχνίδι με τα σχολικά, για να γλιτώσει χρήματα που τα βάζει στην τσέπη της πιθανότατα, και καλεί γονιούς που ενδιαφέρονται να πηγαίνουν μόνοι τους τα παιδιά τους στα σχολεία τους, και τους δίνει ΠΑΡΑΝΟΜΑ το δρομολόγιο, κόβοντας το 90% του κόστους και δίνοντάς τους ψίχουλα.
Είναι περίεργο δε, που έχει κυριεύσει με τον φόβο της, όλο το σινάφι των οδηγών κι ενώ αλλού κάνουν και τους βαρείς και τους ασήκωτους, με την Γεωργία Κυριακούλη, κάθονται κότες, και παίρνουν τα υπόλοιπα που τους πετάει, για να ζήσουν.
Ο εξευτελισμός δεν είναι μόνο δικός της.
Είναι και των δουλικών, που κάθονται και τους ρουφάει το αίμα το πιράνχας του ΚΤΕΛ και δεν καταγγέλλουν δημόσια τίποτα.
Περιμένουμε μήπως συγκινηθούν και ανοίξουν στόματα.
Κατά ένα περίεργο λόγο, η Κυριακούλη επίσης, έχει μεγάλο θέμα και με τους ισολογισμούς του ΚΤΕΛ από τότε που ανέλαβε.
Αλλά και εκεί, ο Πέτρος την καλύπτει. Μέχρι να σκάσει καμιά βόμβα στην αρμόδια υπηρεσία του Υπ. Συγκοινωνιών, βέβαια, με το οποίο μιλήσαμε κι έφριξαν με όσα άκουσαν !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.