Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΑΤΗ ΤΑΤΟΥΛΗ - ΠΑΥΛΗ ΤΟ ''ΑΔΙΕΞΟΔΟ'' ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ! ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΟΓΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ Η ΤΕΡΝΑ!

ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΜΕΡΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΤΗΣ ΤΕΡΝΑ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΚΟΨΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ Ε.Ε.Α.Α. ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΤΩΝ ΜΠΛΕ ΚΑΔΩΝ.


Το colpo grosso που έχουν στήσει ο Τατούλης με τον Παυλή, με τα σκουπίδια, αρχίζει να ξεδιπλώνεται και στα μάτια του κάθε ανυποψίαστου πολίτη, τον οποίο παραμύθιαζαν τόσο καιρό, με τις δηλώσεις, τις λύσεις και τις διάφορες μπούρδες, που εξαπέλυαν αμφότεροι στα ΜΜΕ που τους εμφανίζουν ως πολιτικούς, αντί να τους αναδείξουν ως εγκληματίες της ΤΡΙΠΟΛΗΣ και ολόκληρης της Πελοποννήσου, με αυτη την τρομερή περιβαλλοντική και υγειονομική ΒΟΜΒΑ που έχουν φτιάξει μέσα στην πόλη.
Το παραμύθι τους πια είναι αποκεκαλυμμένο. Τα σκουπίδια σύμφωνα με την κοινή λογική, αλλά κυρίως σύμφωνα με τις κηρύξεις σε ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ της πόλης, θα έπρεπε να έχουν εξαφανιστεί, με κάθε τρόπο. Όχι να καθιστούν την πόλη μια απέραντη ανοιχτή χωματερή, για να βολέψουν τα συμφέροντα των δικών τους εργολάβων. Η ΤΕΡΝΑ θέλει πρώτη ύλη για να ξεκινήσει -όταν ξεκινήσει- την παραγωγή (;;;;;) ενέργειας από τα σκουπίδια. Έχει βάλει πλαφόν στον όγκο, στις συμβάσεις που έχει υπογράψει ο Πέτρος. Και το πλαφόν είναι εκατοντάδες χιλιάδες τόνων ΣΥΜΜΙΚΤΩΝ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ! ΟΧΙ ΟΡΓΑΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΟΣ !!!!
Αυτός είναι ο λόγος που μαζεύουμε τα σκουπίδια μέσα στην πόλη και δεν έχει μπει εργολάβος από οπουδήποτε , να τα πάρει για διαχείριση και για την απαλλαγή των πολιτών από την καταστροφή...
Αυτό επιβάλλει η ανάγκη της καθαριότητας, αλλά κυρίως η ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ της Τρίπολης 
Αυτός είναι και ο λόγος που ΔΕΝ έχουν κάνει καμία κίνηση, να φέρουν έστω μερικούς κάδους διαχωρισμού των ανακυκλώσιμων ! 
Αυτός είναι ο λόγος που όσοι δήμαρχοι της Πελοποννήσου, αντιστάθηκαν και έκαναν μόνοι τους διαχείριση, βρήκαν τον Τατούλη απέναντί τους.
ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ απέναντι στους πολίτες και στο περιβάλλον, για την αρπαχτή από τον εργολάβο της ΤΕΡΝΑ. Που όπως δείχνουν τα πράγματα μάλλον θα πάρει πόδι από την υπόθεση, αφού πάει για ναυάγιο η σύμβασή του και δεν πρόκειται να εγκριθεί !
Το ζητούμενο όμως είναι ΕΝΑ : ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ?
Αν υπάρχει ΓΙΑΤΙ δεν έχει ήδη φορέσει μερικά βραχιολάκια σε όσους έχουν την άμεση ευθύνη γι' αυτό το απαράδεκτο και πολλαπλό έγκλημα ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.