Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

ΜΟΝΟ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΩΡΑ ! ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ !

ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΥΛΗΣ. ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΛΥΤΟ.
Η ΠΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΕΤΑΝΕ ΜΠΑΛΑΚΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ !
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟ


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !
Η Δικαιοσύνη ας κάνει τη δουλειά της. Ποιόν περιμένει ο εισαγγελέας για να επέμβει? Οι πολίτες έχουν ξεπεράσει τα όρια των αντοχών τους. Η μόλυνση του περιβάλλοντος είναι δεδομένη και αδιαμφισβήτητη. Η μόλυνση του υδροφόρου ορίζοντα είναι σίγουρη ιδίως μετά από τόσε βροχές που στράγγιξαν τα υγρά υπολείμματα των σκουπιδιών και τα παρέσυραν στο έδαφος !
Οι αιρετοί έχουν σχέδιο. Αυτό αποκαλύπτεται μέρα με τη μέρα. Κι αυτό είναι να μαζέψουν ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ για την ΤΕΡΝΑ. Να κρατήσουν το σκουπιδαριό μέσα στο δήμο, να το στιβάξουν οπουδήποτε ''αμπαλαρισμένο''  να περιμένει τον Μπόμπολα και κάθε άλλον για να το κάψει. Γιατί ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΑΠΙΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο. Μόνο στα κεφάλια των άρρωστων για χρήμα υπάρχει...
Κι εμείς εδώ έχουμε σάπια σκουπίδια.
Ο Τατούλης ως άλλος Πόντιος Πιλάτος, βγάζει λόγους περί ανικανότητας των δημοτικών αρχών και διατυμπανίζει πως δεν είναι η Περιφέρεια αρμόδια για την διαχείριση !!! Βέβαια οι ΔΙΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ του 2010 και 2012 λένε άλλα !
Τις έχουμε δημοσιεύσει ήδη. Και το ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΤΩΝ ΕΦΕΤΩΝ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 703/2014 επίσης άλλα λέει από τις αερολογίες του Πέτρου. Για δική του υπευθυνότητα μιλάει.
Ο Παυλής που έχει τη βόμβα στα χέρια και του έχει ήδη σκάσει, κάνει γυροβολιές στις κοινότητες πέριξ της ΤΡΊΠΟΛΗΣ αντί να δράσει ακαριαία, και να απαλλάξει την πόλη από τον ΕΝΕΡΓΟ ΚΙΝΔΥΝΟ της καταστροφής και της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ.
Και η ''ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ'' που έβγαλε ο Πέτρος στις 13 Ιανουαρίου 2015 την Τρίπολη, τρέχει. Και ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει γίνει ακόμα. Εκτός από το να δουλεύουν τους πολίτες και να μαζεύεται μεγαλύτερος και πλέον επικίνδυνος όγκος .
Για να μη νομίζουν λοιπόν πως μας δουλεύουν ασύστολα, τους απαντάμε.
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ σημαίνει κινητοποίηση σύμπαντος του κρατικού μηχανισμού ακόμα και εθελοντών, σε χρόνο αστραπή (εντός 3 ημερών) και άρση του προβλήματος !
Στις ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ τα κονδύλια είναι διατιθέμενα με άνεση για την προστασία των πολιτών και της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ !
Επειδή οι αιρετοί είναι σε μεταξύ τους απόλυτη συνεννόηση, για τον τρόπο με τον οποίο θα διαχειριστούν εμάς τους πολίτες, επείγει να τους μαζέψει ο εισαγγελέας, αφού μέχρι τώρα μόνο εγκληματούν εις βάρος μας και καθόλου δεν λύνουν το θέμα.
Η δημοσίευση μαζί με όλα τα στοιχεία που έχουμε δημοσιεύσει στις προηγούμενες μέρες, θα κατατεθεί στον Υπουργό Δικαιοσύνης, για να επέμβει άμεσα και δραστικά ο ΙΕΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.
Η κατάσταση πλέον είναι στα χέρια μας για να υποκινήσουμε όποιον έχει την έσχατη αρμοδιότητα, αφού ΟΛΟΙ μας δουλεύουν ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΥΛΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΛΕΒΙΔΙΟΥ :''Θα ζητήσουμε από την Περιφέρεια να βρει τη λύση '' Κι ο Τατούλης στο ΠΕΣΥΠ ΠΡΙΝ 5 ΜΈΡΕΣ δήλωνε πως ''Η Περιφέρεια δεν έχει καμία αρμοδιότητα με τα σκουπίδια του δήμου''  .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.