Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ !

ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
Ο ΠΡΩΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΑΣΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΠΟΥΠΙΔΙΑ !
ΟΜΟΛΟΓΙΑ - ΣΟΚ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟ FACEBOOK !

Ο Τατούλης, ο Πάγκαλος και τα σκουπίδια της Πελοποννήσου
Ήταν αρχές Φεβρουαρίου 2011. Ο Πέτρος Τατούλης μόλις έχει αναλάβει τα καθήκοντα του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου. Απαιτεί από την κυβέρνηση να του παραχωρηθεί άμεσα η αρμοδιότητα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων γιατί είχε, όπως έλεγε, σχέδιο για άμεση λύση του προβλήματος. Η αρμοδιότητα σύμφωνα με το νόμο θα του μεταβιβαζόταν τον Ιούλιο 2011.
Έχοντας την ευθύνη ως γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου να μεταβιβάσω την αρμοδιότητα των στερών αποβλήτων στις αιρετές περιφέρειες, με κάλεσε εκτάκτως στην Αθήνα ο Πάγκαλος στις αρχές Φεβρουαρίου και μου ζήτησε κατ΄ εξαίρεση να παραχωρηθεί η αρμοδιότητα στην Πέτρο Τατούλη πέντε μήνες νωρίτερα, άσχετα αν υπήρχε νομικό πλαίσιο, γιατί ο Πέτρος Τατούλης είχε έτοιμο σχέδιο λύσης του προβλήματος και δεν έπρεπε να καθυστερούμε.
Αποδέχτηκα αφού το ζητούσε η κυβέρνηση μέσω του Αντιπροέδρου της και της Διυπουργικής Επιτροπής. Εξάλλου κάθε σώφρον πολίτης ήθελε να λυθεί το πρόβλημα των στερεών αποβλήτων. Ο Περιφερειάρχης μιλούσε για καινοτόμα και πρωτοπόρα διαχείριση και οφείλαμε να τον ακούσουμε….
Από τότε πέρασαν κάμποσα χρόνια. Η Τρίπολη δείχνει τριτοκοσμική πόλη και το περιβόητο «σχέδιο» ακόμη δεν έχει υλοποιηθεί…..
Η ίδια κατάσταση και στις υπόλοιπες πόλεις της Πελοποννήσου. Στα δε χωριά τα ρέματα γεμίζουν με σκουπίδια που ανεξέλεγκτα ρίχνονται…
Άραγε υπάρχουν ή δεν υπάρχουν ευθύνες. Κι αν ναι πότε θα αποδοθούν ;

Σκόπιμη είναι μια αναδρομή στις δηλώσεις του κ. ΤΑΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ μετά την παραίτησή του για τον ΤΑΤΟΥΛΗ, που δεν τις έπαιξε κανένα πληρωμένο μέσο στην Αρκαδία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.