Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ : ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ Η ΤΡΙΠΟΛΗ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ! ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ.

ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΛΗ Η ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.


Η πόλη της Τρίπολης διανύει τον 3 ο μήνα με τους τόνους των σκουπιδιών στους δρόμους και φυσικά κάνει τον γύρο του κόσμου η είδηση της εξωφρενικής κατάστασης  και της εγκατάλειψης των πολιτών στην τύχη του αυτοκράτορα Πέτρου Τατούλη, που ενορχηστρώνει τα πάντα, κυρίως τα σκουπίδια, που ''είναι χρυσός''  όπως μας δήλωσε και ο αναπληρωτής Υπ Περιβάλλοντος.
Η πόλη έχει μετατραπεί με τις ανεπάρκειές τους, σε έναν απέραντο ΧΑΔΑ, με όλες τις οδυνηρές επιπτώσεις για το περιβάλλον και τους κατοίκους .
Ο νόμος όμως για τους ΧΑΔΑ, είναι πολύ αυστηρός και προβλέπει ότι, σε απόσταση τουλάχιστον 1,5 χιλιομέτρου,  ΔΕΝ επιτρέπεται να λειτουργούν επιχειρήσεις ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ !
Μέσα στην Τρίπολη όμως, που είναι ολόκληρη ένας ΧΑΔΑ, οι άθλιοι άρχοντες αφήνουν ανοικτά όλα τα ΣΧΟΛΕΙΑ, τα καταστήματα όλων των ειδών κι επιτρέπουν αυτό το χάλι να υφίσταται επί μήνες χωρίς ίχνος ΑΙΣΧΥΝΗΣ για την απελπιστική κατάσταση που εγκυμονεί άπειρους κινδύνους για τα παιδιά πρώτα και όλους τους πολίτες. Όσο για το περιβάλλον, αυτό μόνο δεν σέβονται και δεν υπολογίζουν οι ξεδιάντροποι. 
Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ πότε θα καταλάβει σε ποιό κυκεώνα έχει μπλέξει η πόλη ώστε να βάλει κάποιους εγκληματίες φυλακή ?




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.