Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΑΚΟ ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ! Η ΤΡΙΠΟΛΗ ΧΟΡΤΑΣΕ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΥΣ !

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΣΗΜΕΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΡΤΙΑ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ !
ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ !



Πόσο υποχείριο των πολιτικών του παθών και της μειονεξίας του της προσωπικής, μπορεί να γίνει ένα κομματόσκυλο ?
Τόσο όσο γίνεται εδώ και πολύ καιρό, ο Μπάκος στον Γιάννη Σμυρνιώτη και στην παρέα των Ν.Δ ληδων που τον έχουν βάλει εκεί που είναι.
Προκήρυξε εκλογές στην ΈΝΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, χωρίς να έχει εγγεγραμμένους τους νεοεκλεγέντες και κυρίως χωρίς να έχει ειδοποιήσει όλους τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων, όπως οφείλει κατά τον Νόμο.
Την κατάσταση έσωσε ο Γιώργος Θεοδωρακόπουλος, που έσπευσε στο παλαιό δημαρχείο, όπου γινόταν η σύναξη των εγκάθετων γκεμπελίσκων και τους άλλαξε τα φώτα.
Φυσικά οι εκλογές αναβλήθηκαν και θα γίνουν στα μέσα Νοεμβρίου 2014 , για να προλάβουν να εγγραφούν όλοι οι εκλεγέντες πρόεδροι.
Πόσο νούμερο μπορεί να γίνει ένας ανεγκέφαλος που έχει καταφέρει να εκλεγεί στην τοπική αυτοδιοίκηση?
Ρωτάμε Χρήστο Μπάκο κι εσύ απαντάς. Αν έχεις κότσια.
Πληροφόρησε και τον εντολέα σου τον κομματικό, πως η χούντα των συνταγματαρχαίων μας έχει τελειώσει προ πολλού. 'Οπως το πάτε όμως θα εξοστρακιστείτε από τους ίδιους τους πολίτες που σας ψηφίζουν με τις φασιστικές μεθόδους που προσπαθείτε να περάσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.