Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΞΕΣΑΛΩΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΚΙΑ Ο ΚΗΦΗΝΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΤΑΛΟΥΜΗΣ !

ΕΚΑΝΕ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΣ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΩΝ ΕΝΟΣ ΕΓΓΡΑΦΟΥ, ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΒΑΝΑ !!
Ο Κώστας Ταλούμης νέος πρόεδρος Δ.Σ. Τρίπολης
Του έχει πέσει πολύ βαρύ το παγωτό της αποτυχίας του αιώνιου δημοτικού συμβούλου της δεξιάς Ταλούμη.
Δεν μπορεί ακόμα να το χωνέψει ο Κώστας ο δημόσιος κηφήνας της Τρίπολης, πως έχασε τη μπάλα και την πρόσβαση στο ταμείο του Δήμου μαζί με την καρέκλα που του έδινε μπόι.
Έτσι είναι αυτά Κωστάκη. Μια εσύ, μια οι άλλοι. Δεν μπορείς να είσαι εσαεί αντιδήμαρχος, πρόεδρος και τα λοιπά, να βαράς και να σκούζεις και να κάνεις τον καπετάνιο της πόλης σου.
Η αλαζονεία Κωστάκη είναι ένα από τα θανάσιμα αμαρτήματα και πληρώνεται. Εσύ που είχες και μαγαζί το δήμο και τόλεγες κιόλας δημόσια σε εκδηλώσεις, είσαι τώρα δεύτερη φωνή και άπαιχτη στα ΜΜΕ.
Λοιπόν ο κύριος Ταλούμης, όταν πήρε στα χέρια του το έγγραφο με το οποίο η νέα διοίκηση της ΚΕΔΗΤ έπαυε τη Βάνα Βρεττού και την Τουρούκη Αδαμαντία, από εξωτερικούς συνεργάτες της ΚΕΔΗΤ, έστειλε έγγραφο που ξεσκονίζει με το νι και με το σίγμα, τις εγκυκλίους, τις αποφάσεις Δ.Σ. της μαϊμούς τη γούνα και άλλα, προκειμένου να καθυστερήσει την διακοπή της σύμβασης των προστατευομένων του κυριών και να εξακολουθήσουν να πληρώνονται.
Κι εγώ τώρα έχω μια ακόμα απορία.\Στον Δήμο Τρίπολης όλοι οι εξωτερικοί συνεργάτες πάνε παντού ?
Γιατί τη Βάνα την ξέραμε να λύνει και να δένει στο κεντρικό κτήριο του δημαρχείου. Ήταν  και στην ΚΕΔΗΤ ? Γιατί ?
Άνεργους πολίτες πτυχιούχους δεν έχει η Τρίπολη που οι κολλητοί των δημάρχων παίρνουν δυό δυό τις θέσεις ?
Δεν πάνε καλά τα παλληκάρια εκεί στη μέση του Μοριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.