Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ....ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΥΛΗ !

ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΥΣ ΑΝΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΠΛΑΤΗ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΜΥΡΝΙΩΤΑΙΪΚΟ. ΘΑ ΦΑΣ ΤΟΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ.

Ξέρουμε πως ο Δήμαρχος έχει πολλούς και μαζεμένους πονοκεφάλους.
Αλλά η παρεμπόδιση των συνεργατών του να βάλουν άμεσα σε τάξη κάποια τσογλάνια μέσα στο Δημαρχείο ή να πάρουν αποφάσεις που θα θίξουν καίρια μερικά τρωκτικά του Γιάννη Σμυρνιώτη, είναι δίκοπο μαχαίρι.
Στο Δήμο Δημήτρη Παυλή, δεν σε έστειλε ο λαός της Τρίπολης για να καλύψεις τη βρώμα του Σμυρνιώτη. Αλλά για να την ξεσκεπάσεις.
Κι αν κάποιοι σου λένε να βάζεις μπροστά το πολιτικό  κόστος, σκέψου πως είναι μεγαλύτερο πολιτικό κόστος να χάνεις τους δικούς σου σιγά σιγά, γιατί εκεί θα φτάσεις αν το συνεχίσεις το αργό βήμα στα ξεβρακώματα, από το να κερδίζεις πόντους με τους αντιπάλους σου.
Στο κάτω κάτω, κανέναν δεν ενδιαφέρει στην Τρίπολη τι σκέφτεται καθένας σας για το πολιτικό του μέλλον και πως το οργανώνει.
Οι πολίτες θέλουν διαφάνεια και οι συνεργάτες σου στήριξη για να τα βγάλουν πέρα με τη μπόχα που βρίσκουν.
Και μη ξεχνάμε πως προεκλογικά μιλούσες για εισαγγελείς, για ορκωτούς λογιστές και για διαφανεια και άμεσο ξεσκέπασμα των αρπακτικών.
Γιατί τώρα είναι βραχυκυκλωμένοι οι σύμβουλοί σου, στην προσπάθειά τους να προχωρήσουν διαδικασίες που εμποδίζονται από Σμυρνιωτικούς ?
Ξέρουμε σημεία και τέρατα.
Δεν θα θέλαμε να αρχίσουμε από τώρα.
Βάλε πλάτη στη στήριξη των ανθρώπων που σε στήριξαν. Οι εχθροί σου απέναντί σου θα είναι και μετά από τη συγκάλυψη της βρωμιάς τους.
Η αχαριστία είναι θανάσιμο αμάρτημα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.