Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

ΠΕΤΡΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ. ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΜΕΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟΝ.
Η ΤΡΙΠΟΛΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ , ΑΛΛΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΣΤΗ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ.


ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ !

Κανονικά και με το νόμο, θα έπρεπε να είχαν προσαχθεί για αυτόφωρο, όλοι οι εμπλεκόμενοι στην διαχείριση των απορριμμάτων της Τρίπολης, από την επομένη μέρα της κήρυξης της πόλης σε έκτακτη ανάγκη, αφού δεν κουνιέται φύλλο μετά την απόφαση.
Ο Πέτρος που νομίζει πως έχει εκλεγεί Περιφερειάρχης σε άσυλο ηλιθίων, αφού έτσι του επιτρέπουν οι Τριπολιτσιώτες, κάνει επικοινωνιακά κόλπα με τις μπούρδες που βγαίνει και ανακοινώνει περί ολοκληρωμένης διαχείρισης και μεγάλων σχεδίων, και τρώει τον πολύτιμο χρόνο αλλά κυρίως τρώει μαζί με την παρέα του, τα πολύτιμο λεφτά που πέφτουν στην διαχείριση των απορριμμάτων.
ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ.
Για να σταματήσει αυτή η άθλια Καστρίτικη πολιτική του πεζοδρομίου, του απαντάμε μέσα από εδώ τα εξής :
ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ !
1ον Με την κήρυξή της, παύουν να έχουν δράση οι τοπικές αρχές και αναλαμβάνει το θέμα η Πολιτική Προστασία.
2ον Πολιτική Προστασία σημαίνει : κινητοποίηση κάθε μηχανισμού και μέσου, ακόμα και εθελοντικών φορέων για την άμεση άρση του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί.
3ον Όλος ο κρατικός μηχανισμός είναι στη διάθεση της Πολιτικής Προστασίας, για την διευκόλυνση της άρσης του προβλήματος και της αποκατάστασης του τόπου.

Βλέπει κανένας πολίτης της Τρίπολης, κάποια κινητοποίηση σχετικά με ην άρση των δεκάδων χιλιάδων τόνων σκουπιδιών, που είναι απλωμένα στην πόλη?

ΓΙΑΤΙ δεν πάμε όλοι μαζί να πιέσουμε τον εισαγγελέα να κάνει τη δουλειά του?
Αν συλλαμβάνονταν 2-3 από τους αεράτους αερολόγους πολιτικάντηδες, θα άρχιζαν να δουλεύουν οι υπόλοιποι υπεύθυνοι και εγκληματούντες κατά των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.