Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΛΙΦΕΡΗ Ή ΣΤΗΜΕΝΗ ΝΤΡΙΜΠΛΑ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ?

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Η ΑΛΙΦΕΡΗ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΒΙΛΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΤΣΙ ?


Επειδή δεν μας πείθει κανένα ξάφνιασμα του Πέτρου Τατούλη, για την εισήγηση της Ελένης Αλιφέρη συμβούλου της παράταξής του, πως ήταν δική της η πρωτοβουλία, θα δηλώσουμε απλά πως γίνονται περισσότερο φαιδροί κι από τις μαριονέτες οι εντολοδόχοι του Πέτρου.
Κι εξηγούμαστε :
Το θέμα της βίλας του μεγιστάνα εκ Ρωσίας, στο Βασιλίτσι Πύλου, δεν έχει καμία σχέση με την Περιφέρεια Πελοποννήσου,
Τα αν θα κατασκευαστεί λιμενοβραχίονας και βυθισμένο αγκυροβόλιο και από ποιόν θα κατασκευαστεί, είναι καθαρά θέμα της δημοτικής αρχής Πύλου - Νέστορος, της Κτηματικής Υπηρεσίας του δημοσίου και της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας Πελοποννήσου, Δυτικής Στερεάς και Ιονίου.
Από όσο ξέρουμε η δημοτική αρχή Πύλου - Νέστορος έχει αποστείλει τον φάκελο του έργου για έγκριση της μελέτης στην Αποκεντρωμένη Περιφέρεια.
Η Αιρετή Περιφέρεια δεν εμπλέκεται για κανένα λόγο εκεί πέρα. Έτσι ορίζεται από τη νομοθεσία τουλάχιστον και από τις Καλλικρατικές διαδικασίες.
Η πρεμούρα της κυρίας Αλιφέρη να κάνει ''από μόνη της'' εισήγηση για ένα θέμα που δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες του οργάνου που εκπροσωπεί και μάλιστα να ....''εκπλήξει''  τον κύριο Τατούλη, δεν μπορεί να μας αφήσει αδιάφορους.
Επειδή η κ. Αλιφέρη δεν είναι παπατρέχας , σαν άλλες συναδέλφους της κι επειδή δεν έχει γράψει πορεία επιπολαιοτήτων στην μέχρι τώρα πολιτική της καριέρα, για το μόνο που δεν μπορεί να μας πείσει, είναι το ΄΄τυχαίον΄΄  του θέματος.
Αν ήταν η Ντίνα, θα μπορούσαμε να πιστέψουμε πως της ξέφυγε η χοντράδα.
Αλλά η Αλιφέρη έχει άλλη στόφα πολιτικής.
Και δεν της ξέφυγε τίποτα.
Όλα ήταν προσχεδιασμένα.
Άλλωστε ποτέ ο Πέτρος δεν πάει στο ΠΕΣΥΠ χωρίς προσυμβούλιο.
'Επομένως κάτι άλλο ήθελε να πετύχει με το να εισάγει το θέμα σε διαβούλευση και να κάνει και τόσο ντόρο.
Σε τι ακριβώς αποσκοπούσε η εισαγωγή του θέματος της βίλας του μεγιστάνα, στο Περιφερειακό, ενώ δεν είναι της αρμοδιότητάς του?
Μήπως ο Πέτρος που  δελεάζεται σαν τρελλός από τον παρά, ζαλίστηκε από την θέση του μεγιστάνα στη λίστα Forbs και είπε να ανοίξει παρτίδες μαζί του για να έχει ισχυρές πλάτες ?
Και τι πιο ισχυρό από το να τον μετατρέψει σε εξαρτημένο από την εξουσία του?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.