Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΕ 6 ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΣ ΑΡΚΑΔΕΣ !


ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΣΣΕΨΟΥΝ? ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΕΓΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΠΡΩΤΑ, ΚΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΕΨΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ.
ΑΥΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ.


Μετά από 7 χρόνια, άρχισε επιτέλους, μέσω του γενικού γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Γιώργου Διδασκάλου, η καταβολή της δωρεάν κρατικής αρωγής στους πληγέντες,  από τις πυρκαγιές του 2007,  δικαιούχους της Αρκαδίας...Στους πρώτους έξι δικαιούχους, που έχουν ολοκληρώσει τις επισκευές ή τις εργασίες ανακατασκευής των κατοικιών τους, δόθηκαν οι επιταγές συνολικού ύψους 150.000 ευρώ, η δε καταβολή των αποζημιώσεων στους υπόλοιπους εκατόν δέκα δικαιούχους, από τους νομούς της Πελοποννήσου θα συνεχιστεί αμέσως μόλις ολοκληρώσουν τις προγραμματισμένες εργασίες...

...Ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Γιώργος Διδασκάλου, σε δήλωσή του υπογράμμισε ότι «συνεπείς προς τις υποσχέσεις μας, συνεχίζουμε τη χρηστή και ορθή διαχείριση, προκειμένου να εξοικονομούμε τους απαραίτητους για τις κοινωνικές παροχές πόρους.

...Σήμερα ξεκινήσαμε την καταβολή της δωρεάν κρατικής αρωγής στους κατοίκους της Αρκαδίας, που είχαν πληγεί από τις πυρκαγιές του 2007. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί μέχρι να αποδοθεί στους πληγέντες κατοίκους της Πελοποννήσου και το τελευταίο ευρώ που δικαιούνται».

...Τέλος, υπογραμμίζεται ότι μετά την πρόσφατη παράταση, που έδωσε το υπουργείο Υποδομών, οι δικαιούχοι της κρατικής αρωγής έχουν το περιθώριο να ολοκληρώσουν τις εργασίες επισκευών και ανακατασκευών μέχρι το 2016, ενώ για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις μπορούν να αποταθούν στον Τ.Α.Σ. Μεσσηνίας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.