Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΟΥ ΒΟΥΔΟΥΡΗ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.

ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΚΟΛΠΑ ΠΩΣ ΤΑΧΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΣΤΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΝ ''ΞΕΧΑΣΕΙ'' ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥΣ !
Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΚΑΘ΄ ΟΛΟΚΛΗΡΙΑΝ ! Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ !

Η
Η γνωστή δημοσιογραφική ομαδούλα της Τρίπολης, έχει κάνει γαργάρα την κομπίνα του Βουδούρη, που άφησε ήσυχο τον φίλο του τον Πέτρο Τατούλη, σχετικά με το ασυμβίβαστο της εκλογής του Γιαννακόπουλου Ν. στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Γράφανε προεκλογικά, όσοι δεν μασάνε κουτόχορτο, πως η υποψηφιότητα του πρώην συνεργάτη του Βίκτωρα Πάλλη, από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, ήταν επί της ουσίας, πριμοδότηση του Τατούλη, αλλά που να πάρουν χαμπάρι οι ανεγκέφαλοι ψηφοφόροι.
Οι δημοσιογράφοι όμως, που υποτίθεται πως υπηρετούν λειτούργημα, θα έπρεπε να είχαν πάρει και χαμπάρι, και να καλύψουν το θέμα σφαιρικά, αντί να το περάσουν στα αζήτητα. Δεν έχουν την στοιχειώδη ευθιξία να πουν τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη, τα παιδάκια, που ολημερίς κι ολονυχτίς γράφουν άρθρα για τα πιο απίστευτα και αδιάφορα θέματα, όπως τα μικροτρακαρίσματα που συμβαίνουν στην πόλη.
Το ερώτημα που πλανάται αναπάντητο, αφορά στον πραγματικό ρόλο του Βουδούρη σε αυτό το ΠΕΣΥΠ, και σε σχέση με τον Τατούλη.
Δεν περιμένουμε πως θα βγει ο ΣΥΡΙΖΑ να μας δώσει εξηγήσεις, ειδικά αν μοιράζεται ρόλους στα διάφορα deals του Πέτρου.
Αλλά είναι καθήκον μας να τους πούμε, πως δεν μας πείθουν για το τυχαίο του πράγματος, πως έκαναν δηλαδή ''ΛΑΘΟΣ'' 2 δικηγόροι του συνδυασμού ΒΟΥΔΟΥΡΗ στην Πελοπόννησο. Ένας ο συνήγορ'ος τους κι ένας ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, που είναι δικηγόρος και με πολύ καλή φήμη.
Τι λέτε κύριε Βουδούρη μου επ΄ αυτού ?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.