Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

ΚΟΛΠΑ ΤΑΤΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΙΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ.

Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΥΠ΄ ΟΨΗ ΤΗΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. Ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ.
ΒΡΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ! ΙΔΙΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠ΄ ΟΞΩ !
Έκπληξη, αίσθηση και αγανάκτηση από το «πέρασμα» της ΜΠΕ της βίλας

Έκπληξη, αίσθηση και μεγάλη αγανάκτηση προκάλεσε η… αποκάλυψη πως η περιβόητη ΜΠΕ για τη βίλα στο Βασιλίτσι υπεγράφη από τον Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Ο Γιώργος Διδασκάλου έδωσε το «πράσινο» φως να προχωρήσει η μελέτη της… δήθεν διάβρωσης – που μόνο οι… αναρμόδιοι είδαν – και μαζί της και τα… υπόλοιπα ζητήματα με τις κραχτές
αυθαιρεσίες που έχουν εντοπιστεί με το παράνομο λιμάνι, για το οποίο όμως η Αποκεντρωμένη… ξέχασε το πρωτόκολλο κατεδάφισης!!! Τα θέματα που ανακύπτουν από αυτή την εξέλιξη είναι πάρα πολλά για τις ευθύνες όλων εκείνων των υπηρεσιών και των υπευθύνων τους που έπαιξαν κομβικό ρόλο στην όλη υπόθεση και που καλυπτόμενοι πίσω από τη νομιμοφάνεια, τελικά, λειτουργούν με δύο μέτρα και δύο σταθμά χωρίζοντας τους πολίτες σε δύο κατηγορίες. Στιγμές που αφήνουν τον κόσμο άφωνο, να απορεί για αυτό το κράτος όπου η ισονομία χάνεται στις… δήθεν μελέτες και τα… αμελέτητα.
best-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.