Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΠΕΤΡΟ ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΕΙ ! ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΑΣ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ !

ΧΑΒΡΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΤΟ ΠΕΣΥΠ, ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
ΚΟΨΤΟ ΠΙΑ ΠΕΤΡΟ ! ΜΑΣ ΤΑΠΡΗΞΕΣ ! 
ΚΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ή ΤΡΑΒΑ ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΣΤΗΝ ΤΕΡΝΑ.
Ο Πέτρος Τατούλης χτες στο Περιφερειακό Συμβούλιο, τάκανε πάλι μπάχαλο. Παλιά δουλειά θα μου πείτε. Πότε ο Πέτρος έκανε πολιτική υψηλού ήθους και πολιτισμού ? Ποτέ !
Μια ζωή λυσσάει με τους αντιπάλους του, πετάει μπεκάτσες στην εξέδρα της αντιπολίτευσης, για να γίνει ντόρος και μετά κάνει τον απαξιωτικό και τον υπεράνω στους υπόλοιπους, όταν έχει εκνευρίσει το ακροατήριο.
Φτάνει πια Πέτρο. Σε μάθανε και οι μύγες του Αποστολοπούλειου. Μια τακτική ίδια 5 χρόνια, δεν βαρέθηκες?
Όταν δεν αντέχεις την κριτική και τον απολογισμό γιατί ξέρεις πως είσαι ξεβράκωτος στην αχλαδιά, βγάζεις ρουκέτες περί φασισμού και απαξιώνεις να μιλήσεις στους αντιπολιτευόμενους.
Ώπα ρε μεγάλε ! Από που κατέβηκε η προσωπικότητά σου ? 
Ποιός έγλυφε τις πατούσες του γερο Λαμπράκη για να παίζει η φάτσα του στις φυλλάδες του και να έχει μέλλον στο βόθρο που εξουσίαζε ?
Εσύ θα κρίνεις όλους τους άλλους? Και θα τους βγάλεις και of ? 
Με ποιά φόντα ? Με ποιό πολιτικό ήθος ? Με ποιά ιστορία στην πολιτική?
Όποιο κόμμα έβγαλε αφίσα πήγες και το προσκύνησες , μέχρι και με τον Καρατζαφέρη τα ήπιες, μέχρι να βρεις προστασία στους εργολάβους και να πάρεις το μερτικό του νεκροθάφτη της πατρίδας σου.
Άρπαξε ότι σου έχουν τάξει οι φονιάδες του λαού σου και άντε να βρεις τον Λαλιώτη που σε δίδαξε πολιτική ήθους και παράτα τις κόρνες και τις τσιρίδες για φασισμό.
Ο φασισμός δεν είναι μόνο πολιτική στάση.
Είναι και στάση ζωής. Κι εσύ την έχεις κάνει οδηγό σου. Ξεκαβάλα που σου είπε κι ο παλιός σου ομοϊδεάτης. Ξεκαβάλα. Το καλάμι είναι το πιο επικίνδυνο άλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.