Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΤΕΛ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ?

Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΤΕΛΓΙΑΤΙ Η ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΣΤΑ ΤΑΞΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΕΛ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ?


Μεγάλη μπόχα αναδίδει η  διαδικασία ανάθεσης σε ταξί, των σχολικών δρομολογίων επειδή ακριβώς αυτή  την κάνει το ΚΤΕΛ.
Αυτό το  νταβατζιλίκι ομολογουμένως είναι ακαταλαβίστικο, αφού η Περιφέρεια βγάζει τα δρομολόγια και κάνει τις δημοπρασίες, πως γίνεται μετά να παρεμβαίνει ως ενδιάμεσος σταθμός
ανάθεσης δρομολογίων, μεταξύ Περιφέρειας και ταξιτζήδων ?
Κι αν δούλευαν όλα ρολόι κανένας δεν θα έδινε σημασία, αλλά εδώ παίρνει το ΚΤΕΛ λεφτά από τα ΕΣΠΑ , από τα οποία καλύπτονται τα έξοδα των  δρομολογίων, αλλά δεν πληρώνει  τους ελεύθερους επαγγελματίες ταξιτζήδες.
Πληρώνει πρώτα τα δικά του μέλη - λεωφορειούχους- ταξιτζήδες και μετά δηλώνει πως δεν φτάσανε τα λεφτά κι αφήνει δεκάδες οικογένειες να φυτοζωούν.
Επειδή εκεί μέσα γίνεται απίστευτο πανηγύρι παρανομιών, θα ξανάρθουμε στο θέμα.
Μέχρι τότε ας ανασκουμπωθεί η παράνομη πρόεδρος του ΚΤΕΛ να κάνει σύννομες διαδικασίες, γιατί δεν πάει πολύ μακριά η μέρα που θα ντρέπεται και για τις ενέργειες της μεχρι τώρα.
Μη ξεχνάμε πως η κυρία πρόεδρος του ΚΤΕΛ είναι εν ενεργεία υπάλληλος της Οικονομικής Εφορίας Τρίπολης, στο Τμήμα ΦΠΑ, γεγονός που της αφαιρεί το δικαίωμα να μετέχει σε Δ.Σ Ανωνύμου Εταιρείας ακόμα και ως μέλος....ο νόμος το απαγορεύει ρητώς δε , να μετέχει ως πρόεδρος.
Εδώ στην Ελλάδα όμως οι νόμοι υπάρχουν για να τους καταπατούν οι θρασείς και ανελέητοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.