Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΤΩΝ ΜΜΕ !

ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΜΜΕΣΑ ΩΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ . ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΣΑ ΜΕΤΩΠΑ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΧΤΑ Ο ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΣ ''ΔΙΑΒΟΛΟΣ''.
ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΨΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΦΙΛΗΣΥΧΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. 
Η αθλιότερη αντιμερτώπιση που θα μπορούσε να γίνει σχετικά με τον ένοχο, ή τους ενόχους της δολοφονίας του Θ.Παπαναστασίου, συμβαίνει από τους διαχειριστές της πληροφορίας σε τούτη την ''άγρια'' πόλη. Στην Τρίπολη.
Ξεχύθηκαν όλοι οι άσχετοι και σχετικοί παρέα κι έχουν βάλει ο ένας στο στόμα του άλλου κι όλοι μαζί με τη σειρά τους, στις αράδες των ΜΜΕ εντός κι εκτός νομού, τις υποψίες, πως ο μακαρίτης, είχε πολλές διαφορές με τους συναδέλφους του. 
Αυτή η μεθοδευμένη προπαγάνδα, είναι η πιο άθλια  και βρώμικη αντιμετώπιση ενός εγκλήματος, του οποίου ακόμα δεν έχει γίνει ολοκλήρωση των ερευνών. Αλλά οι πολύξεροι και αγράμματοι δημοσιογραφούντες, στρέφουν τα βλέμματα των πολιτών και της υπόλοιπης Ελλάδας, στους ''συναδέλφους'' του θύματος.
Επειδή -λέει- είχαν διαφορές για το ωράριο.
Απίστευτη αλητεία, να δείχνεις φιλήσυχους επαγγελματίες που εκτός από κανένα πρόστιμο παραβίασης ωραρίου (και ποιός δεν το κάνει στη χώρα που ζούμε?) δεν έχουν απασχολήσει ποτέ την Ποινική δικονομία.
Βρώμικος ο ρόλος των ανεύθυνων που τρέχουν να γράψουν ότι προλάβουν και τους ψιθυρίσουν οι καλο- ή κακο- θελητές προκειμένου, να σωθούν τα προσχήματα την τελευταία ώρα.
Αν είναι να βρεθεί ο ένοχος, σίγουρα δεν θα τον βρουν τα ΜΜΕ.
Έχει ρόλο και τρόπους η Αστυνομία. Αυτός άλλωστε  είναι και ο λόγος της ύπαρξής της.
Οι δημοσιογραφίσκοι μπορούν να περιοριστούν σε περιγραφές και συνεντεύξεις. Από συμπεράσματα σε ένα έγκλημα και μάλιστα ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, σύμφωνα με όσα ανακοινώνονται, δεν έχουν μυρωδιά, ούτε και αποστολή.
Το γεγονός ότι  έφυγε με τον τρόπο που έφυγε από τη ζωή, ένας επιχειρηματίας της νύχτας, ΔΕΝ δίνει σε κανέναν το δικαίωμα, να στοχοποιεί ακόμα και με υποθέσεις έναν ολόκληρο κλάδο επιχειρηματιών, οικογενειαρχών και νομοταγών πολιτών, όπως οι καφετεριούχοι, για να αμβλυνθεί ο απόηχος της δολοφονίας.
Εκτός κι αν νομίζουν ότι προσφέρουν υστεροφημία, για την οικογένεια του θύματος, την καθ΄ όλα συμπαθή και  σκληρά δοκιμαζόμενη.
Αλλά ακόμα κι αν είναι αυτός ο λόγος των επιπόλαιων αναφορών τους, πάνω από όλα, πρέπει να υπολογίσουν την κοινωνική σπίλωση που προκαλούν με τις αηδίες που αφήνουν να πλανώνται στον αέρα, στις οικογένειες των υπολοίπων καταστηματαρχών και στους ίδιους. 
Εκτός του ότι δείχνουν την Τρίπολη, την πόλη που ζουν και δραστηριοποιούνται και οι ίδιοι οι δημοσιογραφίσκοι, σαν πόλη τρομοκρατικών γεγονότων.
ΝΤΡΟΠΗ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.