Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ ...

ΟΣΟ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΣΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ !

Η Τρίπολη βράζει στο σκουπιδόζουμο αλλά οι αιρετοί συζητάνε και διασκέπτονται γράφοντας τους πολίτες στις πατούσες τους.
Ο Τατούλης έδωσε μάλιστα και συνέντευξη και είπε πως είναι Ευρωπαϊκή πρωτοτυπία το πρωτοποριακό του σχέδιο για την ολοκληρωμένη διαχείριση.
Τόση τρέλλα μαζεμένη σε έναν εγκέφαλο δεν ξέρουμε να έχει άλλη ύπαρξη.Αλλά και οι Τριπολιτσιώτες! Άλλο ανέκδοτο. Έχουν περάσει τόσες άθλιες καταστάσεις χωμένοι μέχρι τα αυτιά στα σκουπίδια αλλά εξακολουθούν να περιφέρονται στην πόλη χωρίς να μπουκάρουν με ρόπαλα σε Δήμο και Περιφέρεια να ανοίξουν μερικά κεφάλια.
Ούτε ακούγεται κάτι για μηνύσεις και καταγγελίες στους εισαγγελείς.\Άσε που αυτοί θα έπρεπε να είχαν βγει με τις αυτεπάγγελτες μηνύσεις σε πρωτοσέλιδα.
Αλλά είπαμε η Δικαιοσύνη είναι εκτός από κουφή και στραβή.
Όσο για τις ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Υγιεινής, Περιβάλλοντος και λοιπές, του Δήμου και της Περιφέρειας, έχουν αράξει στα κυβικά τους και περιμένουν εντολή του Πέτρου αν θα κινηθούν ή όχι.\Θα μου πείτε ποιός έχει υπευθυνότητα εκεί μέσα ? Όλοι παρανομώντας και γλείφοντας έχουν πάρει τις καρεκλίτσες τους. Από την Κωνσταντίνα μέχρι τον Βασιλάκη και τους άλλους γυμνοσάλιαγκες.
Έρχεται όμως και η δική τους ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.