Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΙΜΑΝΙΩΣ !

ΣΕ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΧΘΕΙ ΤΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.
ΝΤΟΥΜΑΝΙΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΘΕΡΙΑΚΛΗΔΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΚΟΟΛ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ.
Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΒΕΒΑΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΓΡΑΒΑΤΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΔΕΟΣ (?) ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟΡΕΙ.



Σε διαγνωστικό Τμήμα του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ο ίδιος ο δ/ντης καπνίζει αρειμανίως καθημερινά στο γραφείο του, ενώ οι ασθενείς πηγαινοέρχονται για να ολοκληρώσουν τις διαγνωστικές εξετάσεις τους. Με τους συνοδούς τους παρέα. Ο κύριος αυτός με απολυταρχικό υφάκι, απαγορεύει την παραμονή των συνοδών στον χώρο του Τμήματός του, αν και τις περισσότερες φορές οι ίδιοι οι ασθενείς δεν προσέρχονται με νοσηλευτικό προσωπικό συνοδεία, αλλά μόνοι τους, ακόμα κι όταν είναι εισηγμένοι για νοσηλεία.
Δεν ντρέπεται δε, ο εν λόγω κύριος, να φουμάρει και με μισάνοιχτη την πόρτα του γραφείου του, και να πίνει ταυτόχρονα αλκοόλ, μέσα στο γραφείο του και σε ώρα εργασίας !
Η μπόχα αναδίδεται αυτόματα μόλις ανοίξει η πόρτα του, γι΄ αυτό και κράζει τους συνοδούς, για να μη βλέπουν.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, πως και η κόρη του ανωτέρω κυρίου, που είναι γιατρός στο ίδιο Τμήμα και μάλιστα σε επικουρική θέση (!) ντουμανιάζει καθημερινά στο δικό της γραφείο χωρίς ίχνος ευθύνης.
Η φωτογραφία είναι από το γραφείο του θεριακλή δ/ντη του Παναρκαδικού, προπαραμονή Πρωτοχρονιάς μεσημέρι.
ΑΥΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.