Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

ΣΤΗΝΕΤΑΙ Η ΚΟΜΠΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ! Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΘΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΕΙ !

ΑΥΡΙΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΑ ΝΤΑΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΓΙΑΝΝΗ !
ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΠΛΑΤΩΜΑ !



Τελικά ΠΑΥΛΗΣ και ΤΑΤΟΥΛΗΣ είναι σε κοινή γραμμή και με εντολές του δεύτερου, δουλεύει ο πρώτος, αλλά δεν το λένε φωναχτά στο πόπολο. Το παίζουν τσακωμένοι ! Θυμάστε που η πρώτη ανάθεση εργολαβίας για την αποκομιδή, όταν ανέλαβε ο Παυλής, έγινε στον Καγιάννη, γνωστό κομματικό φιλαράκι του Πέτρου και κουμπάρο του. Θυμάστε που τον κράζαμε τον Πέτρο αλλά και τον Παυλή, πως είχε κάνει κομπίνα, επειδή, ο εργολάβος αυτός είχε άδειες για αδρανή υλικά κι όχι για απορρίμματα, ούτε τα ειδικά φορτηγά διέθετε. Σφύριζαν αδιάφορα οι πονηρούληδες του Παυλή τότε, αλλά μετά από 2-3 εβδομάδες, πέρασε σε ένα δημοσικό συμβούλιο, την .....εκχώρηση της εργολαβίας στον Πριόβολο ! Πολύ σπουδαία κίνηση ματ, κατά τα μυαλά του Δημητράκη !
Όμως ο κουμπάρος του Πετράν , έμεινε με το στόμα ανοικτό και πεινασμένο. Έτσι του ετοίμασαν τη σημερινή κατάσταση. 
Παράτημα της πόλης 1 1/2 μήνα στο βόθρο των σκουπιδιών και τώρα, απευθείας ανάθεση ή άλλη μαεστρία, για απόθεση τους, στα νταμάρια του κουμπάρου. Να βγάλει κι αυτός τα χρωστούμενα από τον Πέτρο, να φτιάξει και καμιά εταιρειούλα για μεταφορά από το ένα σημείο στο άλλο του νταμαριού του, όπως έκανε κι ο Σβώλος στην Αγία Τριάδα και πληρώναμε οι μουζίκοι Τριπολιτσιώτες τα κερατιάτικα, χωρίς να μας δίνει αναφορά κανένας.
Ο Παυλής με τον Τατούλη, είναι αδιαμφισβήτητα σε υπόγειες διαδρομές και αφανείς συμφωνίες. Δεν κουνάει το δαχτυλάκι του ο Δημήτρης αν δεν πάρει πράσινο φως από τον αδερφό. Όλες του οι κινήσεις και οι αποφάσεις για τα καυτά θέματα της πόλης το αποδεικνύουν. Κι ας βγαίνει και λέει διάφορα αντίθετα. Στάχτη στα μάτια των αδαών ρίχνει.
Αλλά οι Τριπολιτσιώτες δεν τον ψήφισαν για αυτό. Τον επέλεξαν ως καλύτερο από τον Σμυρνιώτη. Και ως διαθέτοντα περισσότερο τσαγανό. Αν ο ίδιος θέλει να γίνει με την πρώτη χρονιά της θητείας του ρόμπα, δική του η επιλογή. Πάντως όσο θα αδιαφορεί εγκληματικά για την ΤΡΙΠΟΛΗ και θα την παρατάει στο έλεος των σκουπιδιών που έχουν γερό ντορβά και μάσα, εμείς θα είμαστε απέναντί του και θα τον κρίνουμε όχι απλά αυστηρά, αλλά και με καταγγελίες.
Αύριο, θα εμφανίσει την ''έμπνευση'' του να σώσει την πόλη από τη βρώμα, πηγαίνοντας τα σκουπίδια, στην υπόλοιπη έκταση του Πλατώματος, αυτήν που δεν περιλαμβάνεται - υποτίθεται- στην απόφαση του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ. Κι εκεί θέλει να βολέψει όλα τα παιδάκια που του ζαλίζουν τα αυτιά γιατί δεν έχουν φάει ως τώρα. Κάποιοι μάλιστα τον πιέζουν και μέσω υποψηφιοτήτων που έσπευσαν να βάλουν στις επικείμενες εκλογές, με δικά τους πρόσωπα..
Κοινώς σε τούτη την κατάντια που έχουμε φτάσει, όποιος έχει βλέψεις για μάσες, πάει στην πολιτική. Οι άλλοι απλά είμαστε για κλάματα. Επειδή τους επιτρέπουμε να μας χρησιμοποιούν ασύστολα.
Αυτό που δεν ξέρει ο Δημήτρης Παυλής αλλά και ο αδερφός Πέτρος ο ξερόλας και ''πανωαπόλας'' είναι πως όσες ''μελέτες''  πληρωμένων απατεώνων κι αν προσκομίσουν, όσες ντρίμπλες με υπογραφές, αποφάσεις, αναθέσεις και γνωμοδοτήσεις κι αν εμφανίσουν, οι ειδικοί που ρωτάμε εμείς και δεν είναιο πληρωμένοι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ της Ελλάδας μας, λένε πως δεν μπορεί να σταθεί με κανένα νόμο ή απόφαση, ένας  καινούργιος ΧΑΔΑ στην Αρκαδία και την Πελοπόννησο. Ούτε ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ σε ειδικές μεμβράνες μπορεί να κάνει με αδειοδότηση νόμιμη. Όλες αυτές οι αρπακολλατζίδικες λύσεις, είναι για να ΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.
Να μην έχουν κόστος μεταφοράς και να μένουν και τα λεφτά στις τσέπες τους.
Γιατί τρόπο να αδειάσει η πόλη έχουν. Να τα στείλουν σε εργοστάσια αδειοδοτημένα για ολοκληρωμένη διαχείριση !
Να τα πουλήσουν στο τέλος της γραφής!
Γιατί δεν κάνουν ένα διαγωνισμό για ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ να δούμε πόσοι θα έρθουν τρέχοντας από την Ευρώπη μόνο να τα πάρουν?
Ποιόν δουλεύει το Τατουλιστάν με την συνέργεια του Παυλή?
Και γιατί δεν λέει στον λαό ο Παυλής, τον λόγο που ΔΕΝ ζητάει από την Περιφέρεια, ΠΟΙΝΙΚΗ ΡΗΤΡΑ για το γεγονός πως δεν έχει ακόμα αναλάβει τις ευθύνες της στην διαχείριση ?
Γιατί δεν ζητάει ΡΗΤΡΑ από τον Τατούλη, για το ότι έχει ήδη κηρυγμένη την πόλη σε ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ αλλά δεν κάνει καμία ενέργεια επ΄ αυτού?
Όταν αποφασίσει να ασχοληθεί με τα εγκλήματά τους η Δικαιοσύνη, δεν θα τους σώζει κανένα κονκλάβιο πληρωμένων μεγαλοδικηγόρων της διαπλοκής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.