Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

ΡΟΥΜΠΩΣΕ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ Ο ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ ! ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΥΗ !

ΒΓΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ Η ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ....ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.



Πέτρο πάρε έναν ρούμπο !
Ο Αντρέας, ξέροντας πως είσαι ''άπαιχτος'' στις διασυνδέσεις και στο πολιτικό παιχνίδι, σου την έφερε πισώπλατα.
Όπως ακριβώς θα έκανες κι εσύ.
Εκεί που είχες ρίξει όλο το βάρος των διαπραγματεύσεων για τα σκουπίδια, στην επιβολή του κουμπάρου σου, ώστε να βολέψει την τσέπη του, νοικιάζοντας το νταμάρι του στο Πλάτωμα, ο Αντρέας, σου έριξε τη βόμβα.
Έβαλε τον Βορίδη και υπέγραψε έγγραφο πως η Υγειονομική Διάταξη, εξακολουθεί να υφίσταται, οπότε η πόλη μπορεί άμεσα να ξεβρωμίσει, με μια ακόμη περίοδο, έκτακτης ανάγκης !
Κι αυτό γίνεται σε χρόνο ρεκόρ, αφού ισχύει η απόφαση του Υπ. Υγείας, οπότε η Κ.Υ.Α. (ΚΟΙΝΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ) είναι θέμα ωρών, αρκεί να το θέλει και να το τρέξει ο Δήμαρχος !
Σου λέει ο πονηρός - και μάλλον απειλούμενος από τα κόλπα της Τατουλικής επιδρομής στο βουλευτιλίκι - Αντρέας, ας του βγω με κόκκινο στο θέμα που καίει τους πολίτες, τώρα που γυρίζει ο τροχός.
Κι έτσι με ένα σμπάρο πέτυχε 2 τρυγόνια. Και την πόλη θα βοηθήσει που είναι σε άθλια κατάσταση και αυτό θα αποτυπωθεί εκλογικά με ψήφους, σε 10 μέρες, αλλά και την Εύη αφήνει πίσω, αφού η ίδια έχει πάρει σβάρνα τα κορφοβούνια και τις ραχούλες και στην πόλη δεν ασχολείται να μάθει αν ανασαίνουμε ή πεθάναμε.
Πέτρο, οφείλουμε να ομολογήσουμε, πως ο ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ σου την έφερε.
Και με επιτυχία !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.