Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΜΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ TOY NOΣOKOMEIOY ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ! Η ΕΥΗ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ !

ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΚΤΟΠΙΣΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ.
ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ''ΑΝΑΠΤΥΞΗ''.
ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΟΙ.



Ο Λυκουρέντζος ήταν Υπουργός Υγείας ! Ο Κωνσταντινόπουλος είναι γιατρός ! Ο Ζαχαριάς επίσης γιατρός είναι ! Η Εύη είναι κόρη γιατρού και Περιφερειάρχη ! Ο Βλάσης επίσης γιατρός !
Κι όμως ΚΑΝΕΝΑΣ τους δεν έχει το πολιτικό εκτόπισμα, να αναλάβει την ευθύνη να λύσει το θέμα των σκουπιδιών. όχι να υποσχεθεί ότι ''θα κάνει κάτι''. Ούτε το αναφέρουν καν στους λόγους που εκτοξεύουν ανά την επικράτεια του Νομού. Κανένας δεν αναφέρεται ούτε ακροθιγώς στο φλέγον θέμα ενώ θα έπρεπε να δώσει άμεσα λύση, ακόμα κι αν είναι να κινητοποιηθεί η Δικαιοσύνη και να συλληφθούν μερικοί υπεύθυνοι.
Γιατί το χάλι του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Τρίπολης, δεν είναι αυθύπαρκτο.
Κάποιοι έχουν ευθύνες και μάλιστα ποινικές. Κάποιοι παίζουν παιχνίδια με την ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ.
Και κάποιοι επίσης κάνουν τους κουφούς, τους στραβούς, τους ανήξερους, τους άσχετους, τους αδιάφορους και τους αμέτοχους για να μη στενοχωρήσουν κανένα πολιτικό παράγοντα και να μη ζορίσουν καμία καρέκλα αιρετού.
Αλλά αυτό δεν είναι πολιτική. Είναι πολιτική αλητεία. Και πολιτική σχιζοφρένεια. Και πολιτική διαστροφή.
Αλλά υγιής πολιτική δεν είναι.
Θα έπρεπε να ντρέπονται όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς και διευθύνσεις, στο θέμα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, που αφήνουν αυτή την αθλιότητα, να χρονίζει απέξω από τους θαλάμους νοσηλείας των ασθενών του ισογείου, μέσα στο parking του Νοσοκομείου και με ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ στο έδαφος και μάλιστα επικίνδυνα για διασπορά μικροβίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.