Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΑΤΟΥΛΗ :ΠΛΩΤΟ ΒΙΟΑΕΡΙΟ !

ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΒΙΟΑΕΡΙΟΥ ΠΟΥ ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ !
Ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΝΑ ΤΟ ''ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ'' ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΝΗΓΟΡΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΣ ! ΓΙΑΤΙ ΒΡΕΧΕΙ !
ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΒΑΡΚΑ ΜΕΣΟΠΕΛΑΓΑ !



Η μονάδα παραγωγής ΒΙΟΑΕΡΙΟΥ, που εμπνεύστηκαν κάποιοι να φτιάξουν στο πλέον ακατάλληλο σημείο της πεδιάδας της Μαντινείας, είναι το θέμα για το οποίο έγινε πανελληνίως ρεζίλι ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, πριν 3 χρόνια, όταν προσπάθησε με την γνωστή μεθοδολογία του, να υφαρπάξει την ψήφο του ΠΕΣΥΠ για ένα έργο που είναι αμφίβολης σκοπιμότητας και μεθόδευσης. Στην περιοχή που έστησαν με το έτσι θέλω οι επιχειρηματίες τη μονάδα, υπάρχει χείμαρρος που κάθε χειμώνα με τις βροχές και τα χιόνια, πλημμυρίζει την γύρω έκταση. Πέραν της καταβόθρας που ευρίσκεται σε απόσταση αναπνοής, από τη μονάδα, ο χείμαρρος είναι η ισχυρότερη αντένδειξη εγκατάστασης τέτοιων μονάδων. Και πέραν επίσης του επαρχιακού δρόμου, που περνάει ακριβώς δίπλα από τη μονάδα, το κύριο πρόβλημα που αναδεικνύεται, είναι η απαράδεκτη εμμονή των αιρετών αρχών που στηρίζουν τις αυθαιρεσίες και τις παρανομίες των κατασκευαστών, και ανέχονται την τριτοκοσμική κατασκευή, ενός έργου, που ενώ θα μπορούσε να είναι ανάσα ζωής για την περιοχή- αν το εγκαθιστούσαν σε ενδεδειγμένο τόπο- έχει αναχθεί σε κίνδυνο υποβάθμισης της περιοχής και απειλή για τις καλλιέργειες και τους κατοίκους.
Ο Πέτρος Τατούλης πάντως, εξακολουθεί να αδιαφορεί για τις συνέπειες που επιβαρύνουν τον τόπο ακόμα και σήμερα που δεν έχει αποπερατωθεί η μονάδα, αλλά εθελοτυφλεί και στις απαράδεκτες και τριτοκοσμικές συνθήκες που δημιουργούνται με την πρώτη βροχή. 
Το ΠΛΩΤΟ ΒΙΟΑΕΡΙΟ είναι μια παγκόσμια πρωτοτυπία, άγνωστης τεχνογνωσίας αλλά προωθείται από τον περιφερειάρχη των ΕΣΠΑ χωρίς έννοια για τις επιπτώσεις !
Να δούμε τι επιπτώσεις επιφυλάσσει η Δικαιοσύνη για τους εμπνευστές των ''πρωτοτυπιών'' που σχετίζονται με το περιβάλλον και τους Ανθρώπους και δεν συμμορφώνονται με την νομιμότητα, οι κατασκευαστές τους και οι προστάτες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.