Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Η ΕΥΗ TATOYΛΗ ΖΗΤΑΕΙ ΨΗΦΟ.....ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ! ΤΟΥΣ ''Γ@..ΜΕΝΟΥΣ ΑΡΚΑΔΕΣ''.....ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ !


ΟΤΑΝ ΖΟΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΙΟΑΕΡΙΟΥ, ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΑΡΚΑΔΕΣ.
ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ Η ΑΡΚΑΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ !
ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΕΥΟΥΛΑ ΕΔΡΑ ΣΤΗ ΒΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΤΗΣ !






Κι εσύ λαέ βασανισμένε, ξέχνα τα μπινελίκια κι άντε ψήφισε αυτούς που σε φτύνουν κατάμουτρα και σου φοράνε στο σβέρκο εργοστάσια φίλων και κολλητών, σκοτώνοντας κάθε μορφή ζωής για να οικονομήσουν οι άρπαγες.
Το σκηνικό του βίντεο, συνέβη το 2012, τότε που ο Πέτρος έκανε το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ ΒΙΟΑΕΡΙΟΥ και τα βρήκε σκούρα από τους Μαντινείς, που του απέδειξαν πως δεν είναι τόσο χάπατα, όσο τον βολεύει, για να κάνει το πάρτυ που είχε υποσχεθεί στους ''βιομηχάνους'', με τη ΓΗ των προγόνων τους.
Από τότε και μετά ο Πέτρος δεν ξανατόλμησε να κάνει συμβούλιο με το θέμα του ΒΙΟΑΕΡΙΟΥ.
Μόνο βρώμικες και υπόγειες κινήσεις έχει κάνει.
Η κόρη του βέβαια τότε, ήταν πυρ και μανία με τους ανθρώπους που πάλεψαν να προστατέψουν τη ζωή τους, τα παιδιά τους, τη γη τους και την παραγωγή τους, από τις αρπαχτές του μπαμπάκα της. Κι έκανε σαν μαινάδα. Καταφερόμενη εναντίον τους και βρίζοντας τους ΑΡΚΑΔΕΣ.
ΤΩΡΑ ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΚΑΔΕΣ ? ΨΗΦΟ ?
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΥΜΟ . ΘΑ ΤΗΣ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΑΦΟΒΑ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.