Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΟΣ ! ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΛΥΤΑ !

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ Ή ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ !
ΚΙ ΟΣΟ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΤΟΣΟ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.Δεν γνωρίζουμε σε ποιές μάντρες διδάσκονται ''πολιτική''  οι αιρετοί που βγάζουμε για να διαχειριστούν τις τύχες μας, θα τους θυμίσουμε όμως, πως άσχετα από τις προσωπικές τους θεωρίες , τα πείσματα και τις κόντρες ή τις εμμονές για τις ''ταμπακιέρες''  τους, έχουν αμέριστη την ευθύνη για την ΥΓΕΙΑ των πολιτών από τα σκουπίδια μέσα στα οποία μας βουλιάζουν.
Όπως έχουν απόλυτο δίκιο οι πολίτες, να τους οδηγήσουν για ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ σε κάθε όργανο ή αρχή, που έχει αρμοδιότητα.
Οι νόμοι είναι σαφείς, οι αποφάσεις που έχουν λάβει, με τη σύμπραξη των πρώην κολλητών τους πολιτικάντηδων, για μεγαλύτερα budget διαχείρισης κονδυλίων είναι έωλες, οι ευθύνες τους είναι τεράστιες και αποδεικνύουν απανθρωπιά και ανευθυνότητα σε βαθμό κακουργήματος.
Σέρνουν την πόλη και τον Δήμο ολόκληρο, σε υποβάθμιση και εξαθλίωση, στερούν το δικαίωμα για ασφαλή διαβίωση στον κάθε πολίτη, και το κάθε παιδί που κινδυνεύει άμεσα από τους ελλοχεύοντες κινδύνους με την απόλυτη ρύπανση, για να πετύχουν τους προσωπικούς τους στόχους της γρήγορης αρπαχτής, από τα εγρολαβικά τους δικαιώματα και πριμ.
Θυμίζουμε μόνο στον αυτοκράτορα, Πέτρο Τατούλη, αλλά και στον ''πανέξυπνο''  Δήμαρχο Δημήτρη Παυλή, πως ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ σημαίνει συγκεκριμένα πράγματα, συγκεκριμένες ευθύνες και προβλέπεται η άμεση άρση του προβλήματος με την ενεργοποίηση της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.
Εμείς, επί 6 εξάμηνα, παίρνουμε τις έκτακτες ανάγκες σαν μπόνους από τον Περιφερειάρχη, οι οποίες μένουν μόνο στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ ως αποφάσεις και τα σκουπίδια στις πόρτες μας.
ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΝΕ. ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΞΟΔΕΥΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ....ΑΝΑΓΚΗΣ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.