Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΙΣΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΟΑΕΡΙΟ ! ΠΟΙΟ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ?

ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ, ΣΕ ΑΓΡΟΤΙΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ!
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.
ΤΟΝ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ! ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΦΕΚ !
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΒΡΕ ΠΕΤΡΟ !



BIOEBNERGEIA LIMNH2


Ποντάροντας στην αναμπουνπούλα των ημερών της προεκλογικής περιόδου, ο Πέτρος Τατούλης το έκανε και πάλι το θαύμα του.
Πέρασε τον αποχαρακτηρισμό της ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ 66 , με απόφαση δική του και την μετονομασία της σε .....ΑΓΡΟΤΙΚΗ, στις 2 Ιανουαρίου 2015 ! Η συγκεκριμένη οδός, είναι ο δρόμος που τέμνει την οδό Νεστάνης -Λουκά - Τρίπολης, προς Ζευγολατιό και είναι χαρακτηρισμένη ως ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ από εποχής βασιλείας ! Αυτό το κόλπο, δίνει αμέσως πράσινο φως στην εταιρεία, για προώθηση των ενεργειών έναρξης λειτουργίας, αφού δεν θα απαιτούνται οι αυστηροί όροι που ισχύουν τώρα.
Πολύ σβέλτος είναι στις στριφογυριστές ο αδερφός ! Όταν είναι να κάνει τους νόμους χαρτοπόλεμο, δρα ακαριαία και υπόγεια. Πιο υπόγεια δε γίνεται. Μετά τη βασιλόπιτα, έτρεξε στο ανάκτορο να βολέψει τα φιλαράκια του, με μια απόφαση κόλαφο, αφού είναι εκτός από έωλη και προκλκτική.
Γνώριζε πάρα πολύ καλά ο Πέτρος, πως έχει ήδη σταλεί έγγραφο από το αρμόδιο Υπουργείο προς τον Δήμο Τρίπολης, που ζητούσε διευκρινήσεις για την περιοχή (μετά από το αίτημα του αποχαρακτηρισμού που είχε κάνει η νέα ιδιοκτησία του ΒΙΟΑΕΡΙΟΥ ) για να αποφασιστεί αν κατοχυρώνεται τέτοια απαίτηση.
Γνωρίζει επίσης πάρα πολύ καλά ο Πέτρος, πως αποχαρακτηρισμούς οδών κάνει μόνο ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ και η απόφασή του περνάει σε ΦΕΚ !
Κανένας άλλος δεν έχει τέτοιο δικαίωμα. Δεν είναι τσιφλίκι των αιρετών οι δρόμοι, οι δήμοι και οι άνθρωποι.
Το θέμα που προκύπτει, μετά από την τηλεγραφική απόφαση του Τατούλη , ενώ υπήρχε έγγραφο του  ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ,
ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ προς τον Δήμο Τρίπολης, σταλμένο από τις 24 Δεκεμβρίου 2014 (το οποίο φέρεται να έχει πρωτοκολληθεί στις.....7 Ιανουαρίου 2015 στον Δήμο!!) είναι σε ποιό βαθμό και με ποιά προεργασία, συνεργάστηκε με τον Δήμαρχο Δημήτρη Παυλή, για να γίνει όλο αυτό το αλαλούμ. Το οποίο μας κάνει ρεζίλι σαν κοινωνία, σαν Περιφέρεια και σαν άτομα διοικούμενα από όλο αυτό το αιρετό κονκλάβιο.
Γιατί δεν τήρησαν τη νομιμότητα, που ορίζει ως μοναδικό αρμόδιο για αποχαρακτηρισμούς οδών, τον οικείο Υπουργό?
Τι ζόρι τραβάει ο Τατούλης, να υπερβαίνει το καθήκον του και τις υποχρεώσεις του, τις προβλεπόμενες και οριζόμενες σαφώς από τον Καλλικράτη, και να υπερκαλύπτει τον Υπουργό?
Γιατί ο Δήμαρχος Τρίπολης, στην επικράτεια του οποίου βρίσκεται και η μονάδα και ο δρόμος, κρατάει αδιάφορη στάση στο θέμα και αφήνει να διολισθαίνει η νομιμότητα, προς όφελος των καιροσκόπων?
Πώς θα αντιδράσει ο Αποκεντρωμένος Περιφερειάρχης στον έλεγχο Νομιμότητας , αυτής της άθλιας απόφασης ?
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ :
https://diavgeia.gov.gr/…/%CE%A8%CE%A96%CE%9F7%CE%9B1-2%CE%

και δείτε επίσης με ποιόν ακριβώς τρόπο γίνονται οι αποχαρακτηρισμοί :
http://www.ntua.gr/anemoessa/menu/files/Fec226%20-%2017-06-13.PDF


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.