Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΗ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ !

ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ''ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ'' ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΑΣΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΑ.
ΝΤΡΟΠΗ.

Μήνυση στο δήμαρχο κατέθεσε ο Τάσος Κακλαμάνος (φωτο+vd)

Τα χάλια της δημοτικής αρχής αναδείχθηκαν χθες το βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο, που έγινε με ένα μόνο θέμα, τα σκουπίδια !
Από ότι φάνηκε, δεν υπήρχε σχέδιο, ούτε προγραμματισμός αντιμετώπισης της ακραίας κατάστασης που βιώνει η πόλη.
Την έκπληξη την δοκίμασαν οι άρχοντες όταν είδαν τον απίστευτο όγκο πολιτών, που είχαν μαζευτεί εκεί, για να αντισταθούν στην οποιαδήποτε απόφαση θα έφερνε τα σκουπίδια πάλι τριγύρω από την πόλη, σε νέο ΧΑΔΑ.
Οι πληροφορίες έλεγαν, πως ο δήμαρχος και οι συν αυτώ, είχαν στήσει μια ''λύση'' αστραπή, για να την φέρουν ως λύση ανάγκης και να επιβάλουν την απόφαση ενοικίασης ιδιωτικού χώρου για απόθεση (?) των σκουπιδιών, το παλιό νταμάρι του Καγιάννη, δίπλα στο ΠΛΑΤΩΜΑ.
Είχαμε γράψει για την κουμπαριά Τατούλη - Καγιάννη και για τις αλληλοδεσμεύσεις τους που ο Πέτρος θέλει να μας βάλει ως θηλειά. ΟΙ πολίτες ευτυχώς είχαν ενημερωθεί έγκαιρα.
Οι Φιλικοί αλλά και οι κάτοικοι του Βαλτετσίου, ήσαν εκεί με ισχυρή εκπροσώπηση και έντονα προβληματισμένοι.
Παρόντες ήσαν και πάρα πολλοί πολίτες της Τρίπολης, κάτοικοι του Θάνα και του Αγίου Κωνσταντίνου.
Φάνηκε αμέσως η αμηχανία της δημοτικής αρχής, με τόσο κόσμο απέναντι κι έτσι άρχισαν αντί για συζήτηση, τις αναδρομές σε παρελθούσες ιστορίες σκουπιδιών, γεγονός που άναψε τα αίματα κι έγιναν κάποιες αψιμαχίες.
Οι πολίτες που ταλαιπωρούνται εδώ και χρόνια με τις προχειρότητες και τις επικινδυνότητες σχετικά με τα σκουπίδια, έχουν κάθε λόγο να είναι σε ένταση.
Εκείνος που δεν δικαιολογείται να συμπεριφέρεται χωρίς περίσκεψη και σύνεση, είναι ο δήμαρχος και ο πρόεδρος του Δ.Σ.
Αυτοί όμως ξέφυγαν πρώτοι, με κύριο αίτιο του καυγά τον πρόεδρο. Εναντιώθηκε στους πολίτες, με ύφος απαράδεκτο, εκατό καρδιναλίων, μίλησε απαράδεκτα και προσβλητικά σε κάποια κρίσιμη στιγμή και η έκρηξη ήταν οξεία.
Η εικόνα του δημοτικού συμβουλίου ακόμα και άσχετα από τον καυγά, ήταν θλιβερή. Οι στιχομυθίες ανάμεσα στον πρώην και στον νυν δήμαρχο, δηλώνουν το ανύπαρκτο επίπεδο επικοινωνίας αλλά και πολιτισμού.
Είναι κρίμα για την Τρίπολη, να έχει την επιτομή της ανικανότητας και της ανευθυνότητας, στο πηδάλιό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.