Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΤΟ ΠΙΑΝΕΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ! ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΪΔΡΩΜΕΝΗ !

ΣΕ 195 ΤΜΗΜΑΤΑ Η ΤΑΤΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ.



Εύη Τατούλη: Στους πολίτες υπάρχει οργή αλλά και περίσκεψη

Η αλαζονεία του πατέρα της και η μακριά γλώσσα η δική της, την έφεραν στην τρίτη θέση στο νομό Αρκαδίας, την Εύη Τατούλη.
Η σιγουριά της επιτυχίας του μπαμπά της, έβαλε το μικρόβιο στο μυαλό της ή η ασυδοσία στην εξουσία και μια αίσθηση ανικανοποίητου, που μαστίζει όλους όσους την έχουν?
Η κυρία Τατούλη πάντως, δεν κατάφερε να πάρει την ''μεγαλειώδη''  πρωτιά που της υποσχόταν εκ του ασφαλούς η αυλή του πατρός της, με δεδομένο πως έχουν τον μηχανισμό στα χέρια τους, αλλά ταυτόχρονα έχουν δημιουργήσει κλίμα εξουσίας στον λαό.
Η αλήθεια είναι πως καλά κάνει ο Αρκαδικός λαός και την βγάζει στην άκρη, γιατί η παρουσία της στην πολιτική ζωή της Αρκαδίας, ξεκίνησε με τον προκλητικότατο διορισμό της ως συμβούλου του μπαμπάκα της, με κάμποσες χιλιάδες ευρώ μισθό, που δημιούργησε σάλο στην Αρκαδία και ανάγκασε τον πατέρα της, αρχικά μεν να ''συνεργαστεί'' με το ΜΜΕ που το έγραψε και αργότερα να την ''απολύσει''  από τη συγκεκριμένη θέση.
Αλλά και η ίδια είχε προκλητικότατη στάση απέναντι στους Αρκάδες και τους πολίτες, που σνόμπαρε κυριολεκτικά, μέχρι που της ήρθε η ''έμπνευση'' να βάλει υποψηφιότητα και ξαφνικά ξεχύθηκε στα όρη και τα λαγκάδια, στα ραδιόφωνα και στα φερέφωνα του μπαμπά της και δήλωνε ΑΡΚΑΣ και....ΜΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ !
Καιρός να πάρει ένα μήνυμα ήττας ο αμετροεπέστατος πατήρ Πέτρος Τατούλης, για να αρχίσει να εμπαιδώνει το μάθημα του ''ΟΥΚ ΑΕΙ ΑΡΧΕΙ'' που έλεγε ο ΑΓΑΘΩΝ προ αμνημονεύτων ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.