Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

ΠΟΡΤΑ ΕΦΑΓΕ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ! ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ Η ΕΥΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ !

ΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΠΕΤΡΟΣ.
ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.




Το γυρόφερνε ο Πέτρος Τατούλης το παιχνίδι, με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν του βγήκε. Παρ΄ όλο που πήγε και στην μεγάλη σύναξη του πρώτου κόμματος της χώρας, στην Τρίπολη, παρ΄ όλο που τους τα είπε, όπως ήθελαν να τα ακούσουν, δεν κατάφερε να επιτύχει την πολιτική στήριξή του και τις χαλαρές αντιστάσεις των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ στο Περιφερειακό Συμβούλιο και μάλλον δεν κατάφερε να αποσπάσει εγγυήσεις πως θα τον κρατήσουν σε υποτονικό παιχνίδι αντίστασης, μετά τις εκλογές.
Έτσι, για να έχει τα πατήματα που του χρειάζονται στην πολιτική, έστειλε άρον άρον την Εύη στο προσκήνιο, με την θλιβερή και αποτυχημένη δεξιά παράταξη, της Ν.Δ.για να υπάρχει η πολιτική κάλυψη των αμαρτιών του.
Αν όντως ήθελε να κατεβάσει την Εύη στην πολιτική, θα την είχε βγάλει στο κλαρί από το καλοκαίρι, δεδομένου πως όλοι ξέραμε πως τον χειμώνα θα έχουμε εκλογές. Το καλοκαίρι είναι μεγάλη αρένα για την επίδειξη των πολιτικών φιντανιών, γιατί έχει πανηγύρια, συνάξεις, ανταμώματα και γενικώς συναθροίσεις ανθρώπων άρα ψηφοφόρων. Κι εκεί η Εύη ήταν απούσα. Ακόμα και στην Τρίπολη που λέει πως κινείται, είναι άφαντη.
Η ξαφνική της κάθοδος και οργιώδης περιφορά, σε χωριά και ραχούλες, το τελευταίο 20ήμερο, δείχνει την αγωνία του πατέρα της, να έχει ένα μέλος της οικογένειάς του, στην ενεργό πολιτική, για να στοχεύει σε απαλές και ελαφρές επιπτώσεις πολιτικές και ...άλλες, όταν έρθει η ώρα των απαγγελιών των αμαρτημάτων του.
Να δούμε τι θα κάνει η Εύη ως πολιτικός στην Αρκαδία !
Έχει απέναντί της τον Ανδρέα Λυκουρέντζο, που κρατάει γερές αντιστάσεις και ξέρει από υπόγειες διαδρομές προεκλογικές. Αλλά έχει και το μεγάλο ατού, πως ποτέ δεν αλλαξοπίστησε ουσιαστικά. Δεν έκανε περατζάδες σε αντίθετα κόμματα.
Κι έχει και τους νεοφανείς Παναγιωτόπουλο και Βλάσση, που μάλλον δεν την απειλούν, αλλά πάντως της κόβουν ψηφαλάκια, από τα δεδομένα του μπαμπά της.
Πάντως ο Πέτρος αποδεικνύεται μεγάλος εγκέφαλος της πολιτικής διαπλοκής. Και έχει καταφέρει ουκ ολίγες φορές, να φέρει τους νεοδημοκράτες στα όριά τους, με τις φιλόδοξες απαιτήσεις του.
Για μια ακόμα φορά το κάνει και τώρα. Χρησιμοποιεί την Εύη, για να καλύψει πολιτικά τα νώτα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.