Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΠΕΤΡΟ ΠΡΟΣΕΞΕ ! ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ !

ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ. Η ΕΜΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΓΚΥΜΟΝΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.
ΕΞΑΠΟΛΥΟΝΤΑΣ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ ΒΕΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.
ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ !
ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΑΡΣΙΕΣ ΣΟΥ !
ΕΧΕΙΣ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ  ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.



Ξεφεύγει επικίνδυνα ο έλεγχος της πολιτικής αντιπαράθεσης, που άρχισε και συνεχίζει με δική του πρωτοβουλία, ο Τατούλης, με την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.
Ο Περιφερειάρχης, με την γνωστή και ιδιάζουσα φρασεολογία και αλαζονεία του, συνεπικουρούμενος από την θεματική αντιπεριφερειάρχη και ιδιαίτερα φωνασκούσα αλαζονικά κυρία Νικολάκου, έχει εξαπολύσει δριμύτατη καυστική κριτική, σε υπουργούς, υφυπουργούς και κάθε παράγοντα της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ επειδή του έβαλαν φρένο στην ασυδοσία του ανύπαρκτου έργου του, στην διαχείριση των σκουπιδιών.
Δυο θητείες κόντεψε να βγάλει με τις αερολογίες και τις αυτοπροβολές, για ένα έργο - φάντασμα, που μόνο στα όνειρά του, είχε ύπαρξη. Την περιβόητη ΤΕΡΝΑ που ανακάτεψε την κόλαση για να την προωθήσει και τώρα βρίσκει ανυπέρβλητους τοίχους παντού. Αφού δεν εγκρίνεται από την κυβέρνση ως έργο.
Ακόμα η Κυβέρνηση Τσίπρα, αλλάζει όλο τον σχεδιασμό που ίσχυε μέχρι τώρα, κι έδινε το πάνω χέρι στους Περιφερειάρχες για την διαχείριση των στερεών αποβλήτων, αφού τίποτα δεν προχώρησε ουσιαστικά και αποτελεσματικά, στην μέχρι τώρα καταγεγραμμένη πραγματικότητα των περιφερειακών έργων. Κι εξήγγειλε η κυβέρνηση, τον καινούργιο ΕΣΔΑ που είναι προς δημοσίευση και αίρει τις αρμοδιότητες από τις Περιφέρειες. Κόβεται το νταβατζιλίκι με άλλα λόγια από τους αλαζόνες και τους ''συγκεντρωτικούς''. Κόβεται και η απόλυτη μοναρχία του Πέτρου, που του την είχε παραχωρήσει ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ με τις 2 διυπουργικές.
Και χάνοντας το έδαφος κάτω από τα πόδια του, έκανε χθες στην Τρίπολη, μπροστα στις κάμερες, σόου αλλοφροσύνης !
Με την Νικολάκου, να συμπράττει στην αλαζονεία και την επιθετικότητα προς τον υπουργό και την κυβέρνηση.
Είναι τόση η ένταση του αρνητισμού τους και η ανεκδιήγητη υπεροψία τους, που αρνούνται να δουν τις ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ που έχει αυτή η πολιτική τους στάση, στον λαό της Πελοποννήσου , που τους εξέλεξε να διαχειρίζονται τα προβλήματά του.
Απομονώνουν την Περιφέρεια από το κυβερνητικό έργο και τις προοπτικές του.
Αδιαφορούν για την συνεργασία με τους υπουργούς και τα υπουργεία.
Λοιδορούν τον κυβερνητικό σχεδιασμό και το πρόγραμμα που αφορά στον ΕΣΔΑ.
Με άλλα λόγια, ο Πέτρος και η παρέα του, κηρύσσουν ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ εναντίον της κυβέρνησης ΧΩΡΙΣ να έχουν τέτοια εξουσιοδότηση από τον λαό.
Το μόνο που νοιάζει τον Τατούλη τελικά, είναι η πάρτη του. και η οικογένειά του.
ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ θέλει την Πελοπόννησο, για να βγάζει εργολαβίες στα αδέρφια του, για να φτιάξει πολιτικό την κόρη του και για να δώσει δουλειά με τεράστια έργα στους εκλεκτούς του εργολάβους. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ.
Η αγωνία των πολιτών για τα σκουπίδια, μέχρι τώρα τον άφηνε αδιάφορο και υπερόπτη, Μόνο με το  να ''βρίζει '' τεχνητά τους άλλους ασχολήθηκε ως τώρα σε κάθε έξαρση του προβλήματος και τους πολίτες, όταν του ζητούσαν να πάρει θέση.
Τώρα που ξεσκεπάζεται από την κυβέρνηση η αναξιοπιστία του, και η απαράδεκτη εργολαβία που έστηνε με την ΤΕΡΝΑ, προτιμάει να επιτίθεται κατά πάντων από το να ζητήσει ενα ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τον λαό και όσους άλλους παρέσυρε στην αερολογία του περί ''ολοκληρωμένης διαχείρισης''.
ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΜΕΣΣΙΕΣ.
Ο Τατούλης και η Νικολάκου, ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα δεν έχουν, να εκθέτουν ολόκληρο τον πληθυσμό της Πελοποννήσου, στους κινδύνους που εγκυμονεί, η μετωπική του κόντρα με την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
Ας πάρει χαμπάρι επιτέλους, πως δεν διάγει μια δεύτερη θητεία στο αντάρτικο του ΕΚΚΕ !
Είναι αιρετός ! Εκλεγμένος από τον λαό ! Για να τον υπηρετεί ! Όχι για να καβαλικεύει το καλάμι της εξουσίας !
Η ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ.
Κι όσα παπαγαλάκια του προβάλλουν αυτή την ταρζανιά, είναι συνένοχοι στο έργο της απομόνωσης της Πελοποννήσου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.