Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ! ΦΙΑΣΚΟ Η ΤΕΡΝΑ ! ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΑΕΙ ΟΛΗ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ.

ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ Ο ΠΕΤΡΟΣ. ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ΚΙ ΕΣΤΗΣΕ ΚΑΥΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ. ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ !




ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ

Τάπαιξε ο Πέτρος, μετά το άδειασμα του Υπουργού και έβγαλε ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ που ανακοινώνει το ΑΒΑΤΟ στην Πελοπόννησο.......
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ !

Άβατος χώρος η Περιφέρεια Πελοποννήσου για όσους αντιτίθενται στο στρατηγικό σχεδιασμό της
Οχυρό της δημοκρατίας χαρακτήρισε ο κ. Τατούλης την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τόνισε ότι θα αντισταθεί απέναντι σε οποιαδήποτε ιδεοληψία και τακτική που αποποιείται το Ευρωπαϊκό κεκτημένο και υιοθετεί τη λογική του «πατερούλη», ζητώντας ταυτόχρονα να γίνει σεβαστή η θεσμική αυτονομία της αιρετής Περιφέρειας.
«Όσα συμφωνήσαμε με τους Πελοποννήσιους πολίτες αποτελούν άβατο χώρο» δήλωσε εμφατικά ο κ. Τατούλης και συνέχισε «θα πολεμήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας για να υλοποιήσουμε το στρατηγικό αναπτυξιακό σχεδιασμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Όλα αυτά που δεν υπακούουν στη νομιμότητα, ούτε συνάδουν με το μοντέλο προστασίας και ανάδειξης της Περιφέρειάς μας δεν θα περάσουν. Δεν θα ενεργήσουμε με λογικές επιβάρυνσης του περιβάλλοντος όπως προτείνουν και θα αναμένουμε τις απόψεις του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.