Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

ΠΟΥ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΛΥΜΑΤΟΛΑΣΠΗ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ?

ΔΕΝ ΤΗ ΒΡΗΚΑΜΕ ΝΑ ΛΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΑΘΕΙ ΣΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ.
ΤΗ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΘΡΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΤΑ !
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ -ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ- ΤΑ ΟΜΒΡΙΑ ΥΔΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ !
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΥΤΕ ΡΥΠΑΝΣΗ ΟΥΤΕ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ .
ΚΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ !





ΛΥΜΑΤΑ στην καταβόθρα που στέλνει τα νερά της στην Αργολίδα σε πηγές των Μύλων και του Κυβερίου.
Υπολείμματα από απόβλητα μέσα στην καταβόθρα του ΚΑΝΑΤΑ, δείχνουν πως εκεί πέρα κάτι συμβαίνει. Και συμβαίνει εν γνώσει των αρχών, αφού τα υπολείμματα είναι μέσα στην καταβόθρα και η περίφραξή της έχει ασφάλεια κλειδώματος. Επομένως ότι πέφτει εκεί μέσα, πάει κάποιος και ανοίγει για να πέσει.
Και δυστυχώς στην καταβόθρα αυτή, όπως και σε όλες τις άλλες, δεν επιτρέπεται να πέφτει ΤΙΠΟΤΑ, πλην των ομβρίων υδάτων που απορρέουν από το έδαφος της γύρω περιοχής.Εκτός του ότι εκεί μέσα έχουν συμβεί στο παρελθόν πολλά και διάφορα με συγκεκριμένο άτομο που έχει επιβάλλει καθεστώς δικτατορίας στην περιοχή, σήμερα υπάρχει τεράστια ποσότητα ξεραμένης λυματολάσπης απέξω από την καταβόθρα, που την ρίχνουν σταδιακά μέσα και χάνεται με τα νερά μαζί.
Λυματολάσπη η Τρίπολη και η γύρω περιοχή έχει μόνο αυτή που παράγει ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ καθαρισμός της πόλης. Την οποία σύμφωνα με τους όρους λειτουργίας του, πρέπει να απλώνει εντός της έκτασης που κατέχει, και να την σκεπάζει με κλαδιά δέντρων, από τα κλαδέματα των πάρκων μέχρι να ξεραθεί και να προωθηθεί για λίπασμα.
Αλλά, αφού τον Βιολογικό καθαρισμό της πόλης, τον έχουμε κάνει ανοιχτή χωματερή, δεν υπάρχει χώρος για τις δικές του λειτουργίες και οι λεβέντες που κάνουν κουμάντο στη ΔΕΥΑΤ που υπάγεται ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ, έκαναν χαβούζα και την καταβόθρα των βρόχινων νερών !
Είμαστε σίγουροι, πως η δ/ση Περιβάλλοντος της αμαρτωλής Περιφέρειας Πελοποννήσου, δεν έχει διαπιστώσει τίποτα από τα παραπάνω . Αυτός είναι και ο λόγος που αφήνουμε να μιλάνε οι φωτογραφίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.