Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ Ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ! ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΜΟΣΙΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ?

ΤΙ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΕΛ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΕΠΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΕΩΝ, ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΑΤΟΥΛΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ?
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΑΝΕΛ, ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ?
ΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΠΟΙΟΝ ? ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ?



Δεκανίκι του Τατούλη, έχει γίνει με δική του πρωτοβουλία, ο υφυπουργός Επικρατείας των ΑΝΕΛ κ. ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ !
Ήρθε στην Τρίπολη στις 19 Μαϊου 2015, ως ''εμπροσθοπομπή''  του Γιάννη Τσιρώνη, Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος (που έρχεται αύριο, ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΙΚ !), χωρίς να συναντήσει κανένα στέλεχος του κόμματός του, πήγε στον αυτοκράτορα, έκανε κοινές δηλώσεις μαζί του, φωτογραφήθηκε και τέλος έδωσε στην δημοσιότητα, την άποψή του περί του ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ που γράφτηκε σε όλες τις τοπικές εφημερίδες και είναι η ακόλουθη :'' Οδηγός για αναπτυξιακές πρωτοβουλίες η Περιφέρεια Πελοποννήσου'' !
Και ακολούθως :'' ...η απορροφητικότητα των προγραμμάτων ΕΣΠΑ που εκτελεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου, είναι σε εξαιρετικά ικανοποιητικό επίπεδο...''
Καλά πληροφορημένοι παράγοντες της αυτοδιοίκησης, μιλάνε για υπόγειες συμφωνίες των δυο κυρίων, για να ''καθαρίσει''  ο Υφυπουργός το θέμα της ΤΕΡΝΑ , που μπλοκάρει στο Σ.τ.Ε. με εκκρεμείς αποφάσεις περί της Νομιμότητας. Ο ρόλος που έχει κραυγαλέα διατυμπανίσει ο υφυπουργός, πλάι στον Τατούλη και υμνητής του έργου του, φωνάζει την ανάληψη από μέρους του, ''υποχρέωσης'' να διευκολύνει τις υποθέσεις του Πέτρου, που έχουν βαλτώσει, ένεκα της σωρείας των παρανομιών και των αυθαιρεσιών του σε κάθε επίπεδο.
Ειδικά με την ΤΕΡΝΑ που έχει καταγγελθεί σχεδόν ολοκληρωτικά η ΜΠΕ.
Αν ο κύριος υπουργός, θέλει , με τις δημόσιες δηλώσεις - ύμνους, να μας προϊδεάσει για κάτι, καλύτερα να βγει και να μιλήσει παλληκαρίσια. Όχι να κάνει επικοινωνιακά κόλπα, σαν αυτά που μόνο οι πρωτοκλασάτοι δημοσιογράφοι ξέρουν κι ο Πέτρος επίσης, που τα έμαθε στο συγκρότημα Λαμπράκη, όπου θήτευσε ως επίλεκτο τέκνο του κάποτε.
Διότι, πριν από όλα, ο κύριος ΚΟΥΙΚ είναι υφυπουργός στην ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ, και το έργο Τατούλη , όπως επίσης και η ΜΠΕ της ΤΕΡΝΑ έχουν καταγγελθεί ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΕΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ !
Τι θέλει να μας πει ο κύριος ΚΟΥΙΚ?
Πως έχει γραμμένη την κυβέρνηση και τις απόψεις των συμβούλων του ΣΥΡΙΖΑ στα παλαιότερα των υποδημάτων του, και προωθεί το προφίλ του φίλου του Πέτρου καλύπτοντας τις ανομίες του?
Ο κ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΠ΄ ΑΥΤΟΥ ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.