Κυριακή 24 Μαΐου 2015

ΧΩΜΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ !!

5.000.000 ΕΥΡΩ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΘΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ''ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ''  ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ, ΑΠΟ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΚΙΤΡΙΕΣ !!
ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 4-5 ΜΟΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΑΖΩΘΕΙ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΣΤΙΣ ΚΙΤΡΙΕΣ ΜΕ ΧΩΜΑ !!




Και οι κότες το ξέρουν, πως στη θάλασσα δεν ρίχνεις για μπάζωμα, χώμα νταμαριών ! Πως χρειάζονται αγκωνάρια και όγκοι πέτρας για να έχουν σταθερότητα, απέναντι στη δύναμη του νερού.
Στην ΜΥΘΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ όμως, οι εργολαβίες των έργων, ανατίθενται ανεξέλεγκτα όπου νάναι, ή μάλλον όπου θέλει ο ΜΥΘΙΚΟΣ αυτοκράτορας, και είναι αμφίβολο αν ελέγχονται καθημερινά οι εγολάβοι, για το είδος και την ποιότητα της δουλειάς που κάνουν, καθώς και για την τήρηση των όρων της σύμβασης. Μόνος του λοιπόν στην παραλία, ο οδηγός του φορτωτή, μαζί με έναν φορτηγατζή, που κουβαλούσε χώμα από βουνά και καταράχια, μπάζωνε τη ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΉ θάλασσα με κοκκινόχωμα και κάμποσες πετρούλες !
Όταν αντιλήφθηκε πως τον φωτογραφίζαμε, μας έκανε δριμύτατες παρατηρήσεις, πως  :''απαγορεύονται οι φωτογραφίες''. Τόσο θράσος ! Στην άρνησή μας να συμμορφωθούμε, μας απείλησε πως θα φωνάξει τον εργολάβο. Του ζητήσαμε να τον φωνάξει και να έρθει μαζί με τη σύμβαση, να μας δείξει ΠΟΥ γράφει πως το μπάζωμα θα γίνει με κοκκινόχωμα. Η αναίδειά του ξεχείλισε, όταν προσπαθησε να μας πείσει, πως το χώμα θα ''έχει ξεπλυθεί σε κανα δυο μέρες και δεν θα φαίνεται....''. Λεφτά με ουρά, έρχονται από τα προγράμματα ΕΣΠΑ στη χλώρα μας. ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.