Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΒΓΗΚΕ Ο ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ !

ΧΕΡΙ- ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΒΡΙΖΕ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥ.
ΟΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ, ΥΠΟΚΛΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.
ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΕΣΥΠ !



Με το ζόρι και με τσαμπουκά αλλά και με την αμέριστη και αχαρακτήριστη συνδρομή της Χ.Α. πέρασε ο Τατούλης τον Μπουλούκο, ως συμπαραστάτη του πολίτη.
Και με παραποίηση του Νόμου από την κ. Νικολάκου, που προσκόμισε ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΙΔΙΩΤΗ και την πέρασε με τσαμπουκά για την υπέρβαση του Νόμου.
Παρ΄ όλες τις αντιδράσεις σύσσωμης της αντιπολίτευσης -πλην των Χρυσαυγητών- και παρ΄όλη την παράκαμψη της νομιμότητας των διαδικασιών, ο αφέντης έκανε πάλι το καπρίτσιο του. Για να δείξει στον ''υπέροχο''  εαυτό του και στους λάτρεις του, πως ''όλα τα καταφέρνει και τα φέρνει στα μέτρα του'' ....άμα λάχει.
Αποκτήσαμε λοιπόν συμπαραστάτη του πολίτη.
Κι αφού ο συμπαραστάτης του πολίτη, είναι ο σύμβουλός του, ο συνήγορός του και ο υποστηρικτής του, απέναντι στα προβλήματα που μπορεί να έχει, με την αιρετή Περιφέρεια, γεννάται το ερώτημα :
ΤΙ ΛΟΓΟ ΕΙΧΕ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ....ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ?
Όποιος μπορεί να σκεφτεί μια λογική, αμερόληπτη, δίκαιη, νόμιμη, αδιάβλητη, αξιοκρατική και άλλη εκδοχή, ας μας ενημερώσει.
Γιατί ο κ. Μπουλούκος, δεν εξελέγη με μια φυσιολογική διαδικασία.
Αφού το παλεύει εδώ και 7 μήνες να βγει και δεν του βγαίνει, έγινε πραξικοπηματική εκλογή, καταστρατηγώντας τον Καλλικράτικό Νόμο, με απόντες, απέχοντες και διαφωνούντες, με παραιτήσεις και αποσύρσεις υποψηφιοτήτων, τελικά ο Τατούλης έβγαλε τον....Μπουλούκο του ! Με τον τσαμπουκά του.
Να χαιρόμαστε την Δημοκρατία μας. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων μας κατάφερε άλλη μια γροθιά στη μούρη. Και γελάει τώρα με το κατόρθωμά της.
Να τους χαιρόμαστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.