Τρίτη, 19 Μαΐου 2015

ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.

ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΕΦΤΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ. ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΕΝΤΕΙΝΟΝΤΑΙ.
ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ Η ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ.
ΟΛΟΙ ΥΠΟΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΥΣ.Η δημοτική αρχή, έχει σοβαρά θέματα συνοχής του δημοτικού συμβουλίου. Σε κάθε συνεδρίαση οι αντιπαραθέσεις δίνουν και παίρνουν και καταλήγουν σε προσωπικές κόντρες, με υπονούμενα και αλληλοσφαγές.
Το άλυτο και διογκούμενο θέμα των σκουπιδιών, κρατάει όλα τα μέτωπα σε εγρήγορση κι όλα τα νεύρα τεντωμένα.
Οι εποχές των γελώτων και των εναγκαλισμών με τους αντίθετους, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί για τον δήμαρχο.
Τώρα τα αεριωθούμενα λόγια είναι στην πρώτη γραμμή.
Ξέσπασε μάχη απόψε στο δημοτικό συμβούλιο, μεταξύ του Ν. Τσιαμούλου και του Η. Κούρου, για δηλώσεις που έκαναν σε ΜΜΕ κι αλληλοκαρφώθηκαν για την υπόθεση των σκουπιδιών.
Το μεγάλο πρόβλημα που δημιουργείται, είναι πως στις δημόσιες δηλώσεις τους οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, προκαλούν καθένας τον άλλον, καταλήγοντας να προσβάλουν ο ένας τον άλλον, και να μεταθέτουν το πρόβλημα σε προσωπικού επιπέδου κόντρες αντί να ενδιαφέρονται για την άμεση λύση του θέματος των σκουπιδιών και την ωφελιμότερη για την πόλη μας.
Οι κορώνες που εκτοξεύονται είναι άκρως προσβλητικές, οι εντάσεις είναι αναμενόμενες και έτσι οι παλληκαράδες που κρύβονται πίσω απο την ΜΑΦΙΑ των σκουπιδιών της περιοχής μας, βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για να περάσουν τα σχέδιά τους τα ανομολόγητα, παραπλανώντας τους πολίτες μέσω των αδιάλειπτων καυγάδων και επιτυγχάνοντας τον αρχικό σκοπό τους, που δεν είναι άλλος από αυτό που συμβαίνει τώρα.
Την ΜΗ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΑΜΕΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗΣ ΛΥΣΗΣ για την διαχείριση των στερεών αποβλήτων του Δήμου Τρίπολης.
Αυτό βολεύει όλους τους εμφανείς αλλά και τους υπογείως κινούμενους, προστάτες της πόλης, που πλουτίζουν κάτω από τη μύτη μας, με το σάπιο σκουπίδι των 8 μηνών που αρνούνται να το θάψουν.
Κι επιμένουν να κλείνουν στόματα και να παραπλανούν συνειδήσεις.
Ας πάρει το θέμα στα χέρια της κάθε παράταξη κι ας προβεί σε δραστικότερες λύσεις από την καταψήφιση και μόνο.
Για όλα υπάρχει τρόπος και χρόνος.
Για περισσότερο αυτοεξευτελισμό των συμβούλων όμως, όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.