Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΑΓΝΟΙΑ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ , ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
ΚΑΙ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ.
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΖΟΡΙΣΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΩΣ ΥΠΑΙΤΙΟ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ, ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΛΕΓΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΕΓΚΑΘΕΤΑ ΟΡΓΑΝΑΚΙΑ.



Εδώ και καιρό ρωτάμε τον αυτοκράτορα των σκουπιδιών , τι σκοπεύει να κάνει με τα μεγαλεπήβολα σχέδιά του, για τα οποία ανακάτεψε την κόλαση να πετύχει την αυτονομία του και την μονοπωλιακή του διαχείριση, με τις διϋπουργικές αποφάσεις που έβγαιναν για πάρτη του.
Αλλά ακόμα περιμένουμε να κάνει μια ελάχιστη ενέργεια ουσίας, ως προς την λύση των στερεών αποβλήτων. Αντί αυτού, βλέπουμε μια συμπαιγνία των αιρετών όλων των βαθμίδων, η οποία έχει στόχο να συντονίζεται με τις ονειρώξεις του αυτοκράτορα και να εγκληματεί εις βάρος της ασφάλειας και της Υγείας των πολιτών και του Περιβάλλοντος. Προσβλέποντας προφανώς στο ίδιον όφελος από την προπαγάνδα που εξυπηρετεί.
Οι χωματερές αντί να κλείνουν , αυξάνονται, με φιρμάνια που υπογράφονται από δημάρχους και υποθάλπονται από τις αρχές ακόμα και τις Δικαστικές.
Οι αποκαταστάσεις των ΧΑΔΑ πάνε από χρόνο σε χρόνο στο ράφι.
Οι πολίτες λοιδορούνται μόλις αντιδράσουν, από τα οργανωμένα παπαγαλάκια των συμφερόντων του αυτοκράτορα και όποιο blog τολμήσει και γράψει ΑΛΗΘΕΙΕΣ και με αποδείξεις, έχει τον ορυμαγδό των πουλημένων παπαγαλακίων εναντίον του με διάφορες φαιδρές ατάκες και κινδυνολογίες.
Μόνο που σήμερα, πήραν εντολή κάποιοι λαλίστατοι υπαλληλίσκοι και άρχισαν να λένε περί ανάγκης συστηματικής και αποτελεσματικής διαχείρισης των στερεών αποβλήτων, ακόμα και να υποδεικνύουν χώρους !
Τους οποίους μέχρι χθες (που έπαιρναν εντολή να θάβουν) τους αγνοούσαν και τους ειρωνεύονταν ως ιδέες.....άλλων.
Η κατάντια μας έχει αιτία. Είναι όλοι αυτοί οι κακόμοιροι που περιστοιχίζουν τους εκάστοτε εκλεγμένους και αναμασάνε τις εντολές που παίρνουν, είτε ως ιδέες, είτε ως πληροφορίες, είτε ως ''εξυπνάδες''. Οι οποίοι ποτέ δεν έχουν αντίθετη άποψη από τα αφεντικά τους. Ποτέ !
Αυτοί κάνουν τη μεγάλη ζημιά στην κοινωνία που κοιμάται με τα τσαρούχια κι αντί να ψάχνεται
να δει από πού θα της την φέρουν, αναπαράγει όσα της υπαγορεύουν οι εγκάθετοι.
ΝΤΡΟΠΗ σε όλους όσους παρασύρουν τον κόσμο όπου φυσάει κάθε φορά, το μπαϊράκι των αφεντικών τους.
Στο τέλος δεν την πληρώνουν μόνο οι αφελείς. Το τέλος θα είναι ζοφερό κυρίως για τους πουλημένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.