Τρίτη, 26 Μαΐου 2015

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ! ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 28 - 5 -'15 !

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.
ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ !
ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε.Τσιρώνης: Θα επενδύσουμε στην προστασία της βιοποικιλότητας

Περιοδεία στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, ξεκινάει την Πέμπτη ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, προκειμένου να έχει άμεση και αντικειμενική (?) πληροφόρηση και εικόνα, για όλα τα περιβαλλοντικά θέματα που ταλανίζουν τις διάφορες περιοχές της Περιφέρειας.
Απορίας άξιο είναι το ΓΙΑΤΙ ο υπουργός αποφάσισε, αμέσως μετά την επίσκεψη Τατούλη στο ΥΠΕΣ, να κατέβει σε όλη την επικράτεια της αυτοκρατορίας και να προβεί σε επιτόπια έρευνα.
Μάλλον οι προσλαμβάνουσες που έχει τόσο καιρό, τον έχουν αναστατώσει, για το πραγματικό πρόβλημα που μαστίζει την Πελοπόννησο και ταλαιπωρεί τους κατοίκους της. Ιδίως με τους ανεξέλεγκτα πολλαπλασιασθέντες ΧΑΔΑ, την ώρα που ανατίθεται το ''κλείσιμο''  των καταγεγραμμένων !
Οι συναντήσεις του υπουργού ξεκινούν την Πέμπτη 28 Μαΐου 2015  από την Κορινθία όπου θα επισκεφθεί τη Διεύθυνση Δασών, θα συναντηθεί με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Καλλίρη, θα συναντηθεί με τους Δημάρχους της Κορινθίας (10:00πμ) και θα συμμετέχει σε συνέντευξη τύπου (11:00πμ) αλλά και σε συναντήσεις με τοπικούς φορείς. Η επίσκεψη συνεχίζεται με την Αρκαδία όπου ο Υπ. Αν. ΠΑΠΕΝ Γιάννης Τσιρώνης θα συναντηθεί καταρχήν με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ.Τατούλη με τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ. Γιαννακούρα  και τους θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες Περιβάλλοντος και Υποδομών. Ακολούθως ο κ. Τσιρώνης θα συναντηθεί με τους Δημάρχους της Αρκαδίας (4μμ) και θα συμμετέχει σε συνέντευξη τύπου (4:30μμ) αλλά και σε συναντήσεις με τοπικούς φορείς, ενώ αργότερα θα επισκεφθεί την περιοχή της Παλαιόχουνης.
Την Παρασκευή 29/5 η επίσκεψη του Υπ. Αν. ΠΑΠΕΝ Γιάννη Τσιρώνη συνεχίζεται στη Μεσσηνία, όπου θα επισκεφθεί τη Διεύθυνση Δασών, θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του ΑΤΕΙ Καλαμάτας και θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού Καλαμάτας (ΕΕΛ). Στη συνέχεια ο κ. Τσιρώνης θα συναντηθεί με την Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κα Αλιφέρη στο κτίριο της  Αντιπεριφέρειας Μεσσηνίας, με το Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Νίκα και ακολούθως με τους δημάρχους όλης της Μεσσηνίας (12:30μμ) στο Δημαρχείο της Καλαμάτας, ενώ στη συνέχεια θα συμμετέχει σε συνέντευξη τύπου (2μμ) αλλά και σε συναντήσεις με τοπικούς φορείς, ενώ αργότερα θα επισκεφθεί την περιοχή της Καλλιρόης.
Το Σάββατο 30 Μαΐου ο Υπ. Αν. ΠΑΠΕΝ Γιάννης Τσιρώνης συνεχίζει την επίσκεψή του στη Λακωνία, όπου θα συναντηθεί με την Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κα Τζανετέα, με το Δήμαρχο Σπάρτης κ. Βαλλιώτη και ακολούθως με τους Δημάρχους όλης της Λακωνίας στο Δημαρχείο Σπάρτης (10πμ). Στη συνέχεια ο Υπ. Αν. ΠΑΠΕΝ Γιάννης Τσιρώνης θα συμμετέχει σε συνέντευξη τύπου (11πμ) και συναντήσεις με φορείς της Λακωνίας και ακολούθως θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις ανακύκλωσης του Δήμου Ευρώτα.
Κατά την επιστροφή του το Σάββατο το απόγευμα ο Υπ. Αν. ΠΑΠΕΝ Γιάννης Τσιρώνης θα επισκεφθεί τη Βυτίνα (5μμ) όπου θα συναντηθεί με  τους υπεύθυνους του Δασικού Συνεταιρισμού Βυτίνας.
Καθ' όλη τη διάρκεια της επίσκεψης τον Υπ. Αν. ΠΑΠΕΝ Γ. Τσιρώνη θα συνοδεύει ο Υφυπουργός Επικρατείας στον Πρωθυπουργό, Τέρενς Κουίκ.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Υπουργός Αναπληρωτής ΠΑΠΕΝ Γιάννης Τσιρώνης θα έχει συναντήσεις με βουλευτές και κομματικές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ,  με πολιτευτές και συντονιστές των Οικολόγων Πράσινων, καθώς και με αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.- www.kalimera-arkadia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.