Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΑΤΑΚΤΩΣ ΥΠΟΧΩΡΕΙ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΒΙΔΙ ! ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕ ΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΛΕΒΙΔΙΟΥ ΩΣ ΤΟΠΟ ''ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ'' !

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?
ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΒΑΖΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΛΟΙΔΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΤΑΧΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΑΝ !
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΠΟΥ ΟΡΙΖΕ ΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΛΕΒΙΔΙΟΥ ΩΣ ΤΟΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ?
ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΩΝΗ ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ?


Μετά τις τόσες ταλαιπωρίες των κατοίκων του Λεβιδίου, για να προστατέψουν τον τόπο τους και το ΜΑΙΝΑΛΟΝ, η αμετακίνητη στάση του δήμαρχου και ολόκληρης της Δημοτικής αρχής, να συμβιβαστεί, είχε γίνει πεποίθηση πλέον, πως ανά πάσα στιγμή, θα προέκυπτε νέο θέμα, ιδίως μετά την απόφαση του Σ.τ.Ε. που τον ''δικαίωσε'' από μια άποψη.
Σήμερα όμως ο Δήμαρχος πέρασε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ του Δήμου την ΑΔΑ: 6Ω8ΕΩΗΡ-ΖΘΤ με την οποία αίρει την προηγούμενη απόφασή του, που όριζε ως τόπο μεταφόρτωσης των στερεών αποβλήτων του Δήμου Τρίπολης, την θέση ΜΑΓΟΥΛΑ, στο Λεβίδι, δηλαδή, την παλιά χωματερή του ΛΕΒΙΔΙΟΥ.
Ξέροντας τις τακτικές του πια, δεν μπορούμε να σκεφτούμε πως ξαφνικά κάτι συνέβη και είδε το λάθος του.
Δύο τινά συμβαίνουν επομένως.
1ον Έπεσε γερό ''ξύλο''  στην προχθεσινή συνάντηση με τους Υπουργούς για το θέμα των ΧΑΔΑ που στην Πελοπόννησο είναι το χειρότερο της Ελλάδας, οπότε αποφάσισαν να έχουν τουλάχιστον ως προς τις αποφάσεις τους.....λιγότερους ''ενεργούς'' ακόμα και παράνομους.
2ον Φοβήθηκε την επιδρομή των Λεβιδαίων, την Πέμπτη 28 - 5 - '15 που έρχεται ο Αν. Υπουργός Περιβάλλοντος και θα δει και φορείς και κατοίκους μετά τη συνέντευξη Τύπου.
Όπως κι αν είναι, καλά έκανε.
Και καλά θα κάνει να βρει λύση άμεσα, γιατί κι ΑΓΙΟΣ ΒΛΑΣΗΣ γέμισε και δέντρα δεν πρόκειται να κόψει.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ :

https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%A98%CE%95%CE%A9%CE%97%CE%A1-%CE%96%CE%98%CE%A4?inline=true

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.